mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Legislatia familiei
Index » Legislatie medicala » Legislatia familiei
» Legea nr. 612 din 13.noiembrie.2002 pentru formularea unei declaratii privind recunoasterea de catre romania a competentei comitetului pentru eliminarea discriminarii rasiale

Legea nr. 612 din 13.noiembrie.2002 pentru formularea unei declaratii privind recunoasterea de catre romania a competentei comitetului pentru eliminarea discriminarii rasiale

In conformitate cu ARTICOLUL 14 din Conntia internationala privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasiala, adoptata de Adunarea generala a Organizatiei Natiunilor Unite la New York la 21 decembrie 1965

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.ARTICOL UNIC


(1) Romania declara, in conformitate cu ARTICOLUL 14 paragraful 1 din Conntia internationala privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasiala, ca recunoaste competenta Comitetului pentru Eliminarea Discriminarii Rasiale de a primi si examina geri (comunicari) pronind de la persoane care se afla in jurisdictia statului roman si care sustin ca sunt victime ale incalcarii de catre Romania a vreunuia dintre drepturile prevazute in Conntia internationala privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasiala, adoptata de Adunarea generala a Organizatiei Natiunilor Unite la New York la 21 decembrie 1965, la care Romania a aderat prin Decretul nr. 345/1970.


(2) Fara a aduce atingere reglementarilor ARTICOLUL 14 paragrafele 1 si 2 din Conntia internationala privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasiala, Romania considera ca aceste prederi nu atribuie Comitetului pentru Eliminarea Discriminarii Rasiale competenta de a examina geri (comunicari) ale unor persoane care invoca existenta si incalcarea unor drepturi colecti.
(3) Organismul competent sa primeasca si sa examineze geri (comunicari) pe intern in Romania, in conformitate cu ARTICOLUL 14 paragraful 2 din Conntia internationala privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasiala, este Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, infiintat prin Hotararea Gurnului nr. 1.194/2001.


Aceasta lege a fost adoptata de Camera Deputatilor in sedinta din 30 septembrie 2002, cu respectarea prederilor ARTICOLUL 74 alin. (2) din Constitutia Romaniei.PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR


VALER DORNEANU


Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 24 octombrie 2002, cu respectarea prederilor ARTICOLUL 74 alin. (2) din Constitutia Romaniei.


p. PRESEDINTELE SENATULUI,


DORU IOAN TARACILA


EMITENT: PARLAMENTUL

PUBLICATA IN: MONITORUL OFICIAL NR. 851 din 26 noiembrie 2002Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
  Sectiuni Legislatie medicala:


 
Fa-te cunoscut! invitatie-1
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie-2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie-3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai