mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Homeopatie
Index » Boli si tratamente » Homeopatie
» se va intampla ceva copilului meu daca i-am dat mai multe doze odata sau daca a inghitit un tub intreg cu granule, din greseala ?

se va intampla ceva copilului meu daca i-am dat mai multe doze odata sau daca a inghitit un tub intreg cu granule, din greseala ?


Remediile homeopatice nu au efecte negati asupra copilului, chiar si in doze mai mari (din punct de dere cantitativ). Cu alte cuvinte, cantitatea de granule nu influenteaza efectul acestora. Daca ia 3 sau 5 granule ori un tub intreg odata, pentru copil inseamna tot o administrare de remediu. Cea mai importanta in homeopatie este frecnta de administrare si nu cantitatea de granule.La unele remedii homeopatice date in cantitate mai mare, copilul ar putea reactiona prin scaune mai frecnte sau alte mici efecte neplacute (varsaturi, eruptii pe piele etc). in acest caz, ii vom face un ceai de menta (pentru a neutraliza mai rapid remediul si a lega scaunul). Oricum, reactiile neplacute care apar la remediile homeopatice dureaza o perioada scurta de timp si de cele mai multe ori, trec de la sine, fara sa fie nevoie de vreo alta interntie.Totusi nu trebuie sa lasam remediile homeopatice la indemana copilului, deoarece, chiar daca pe moment nu am nici un efect negativ, in timp ar putea apare unele reactii. Sa nu uitam ca sunt medicamente, ca au actiune activa asupra organismului si este bine sa nu fie lasate la indemana copiilor. Nu sunt dulciuri si nici bomboane, de aceea va rugam sa fiti atenti unde le depozitati.Se pare ca micii nostri pacienti invata foarte repede sa desfaca singuri dopul de plastic al flacoanelor de remedii homeopatice si sa se serasca din granule ca si cum ar fi bomboane. Remediile homeopatice nu sunt jucarii sau alimente si va rugam sa respectati indicatiile medicului referitor la dozare si la frecnta de administrare.Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Homeopatia in tratamentul cancerului
Medicamente homeopate anti cancer