mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Homeopatie
Index » Boli si tratamente » Homeopatie
» Eugenetica

EugeneticaAtunci cand ma gandesc la o boala, nu caut niciodata vreun leac pentru aceasta, ci un mijloc de a o preveni.


LOUIS PASTEUR


Termenul eugenetica\" sau eugenica\" inseamna, literalmente, rasa buna\" sau specie buna\" si indica disciplina care isi propune imbunatatirea speciei umane prin masuri genetice.
Eugenetica a fost infiintata in anul 1883 de catre Calton.
Homeopatia considera bolile cronice drept niste boli genetice. in anul 1822, Mendel a prezentat intr-o forma matematica ceea ce Hahnemann presupusese deja atunci cand enuntase teoria bolilor cronice care conditioneaza structura indiduala ereditara\" (Prof. A. Negro).In lucrarea Organon (Až 284) este scoasa in edenta importanta terapeutica a unui remediu adecvat, care, administrat unei femei grade precum si unei femei care alapteaza, este in masura sa intareasca structura fizica generala a fatului si, respectiv, a sugarului. in acest mod copin se nasc si cresc mult mai sanatosi si robusti. Simptomele prezentate de o femeie grada reprezinta pentru homeopat o calauza de mare valoare si permit administrarea unor remedii in masura sa-i asigure mamei o stare de sanatate deplina si, mai ales, sa corecteze o eventuala predispozitie a copilului pentru boala.
Tratamentul homeopatic al unor eventuale boli acute din perioada sarcinii este cu totul lipsit de efecte toxice si garanteaza integritatea, nevatamarea fatului inca din primele sale luni de ata.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor