mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Homeopatie
Index » Boli si tratamente » Homeopatie
» Sunt contraindicate vaccinarile in timpul tratamentului homeopatic ?

Sunt contraindicate vaccinarile in timpul tratamentului homeopatic ?Operatiunile de ccinare in masa au permis prevenirea unor boli grave si salrea multor vieti omenesti. Cu toate acestea, posibilitatea obserrii aparitiei unor complicatii dezluie faptul ca aceasta practica a ccinarii nu este lipsita de niste riscuri. Astfel ca in unele cazuri, dupa ccinare, s-a constatat aparitia unor eruptii cutanate, a febrei, a unor alergii sau tulburari neurologice.
Tehnica ccinarii a cunoscut o dezvoltare deosebita si cu toate acestea, !a ora actuala, tehnica respecti nu poate fi considerata o stiinta, in ultimii ani studiile efectuate in legatura cu sistemul imunitar, a carui menire este aceea de a ne apara impotri bolilor, au permis intelegerea faptului ca ccinarea poate fi eficace dar ca poate avea si niste limite in actiunea de aparare, limite datorate diferitelor tehnici de ccinare.\"
Immunita e ccini (Imunitati si ccinuri), Pierre Andre si Antonio Coutinho, din Le Scienze (Stiintele) nr. 306, februarie 1994.]
Pe baza acestor obsertii medicul trebuie sa aprecieze pentru fiecare caz in parte oportunitatea operatiunii de ccinare si sa ia in considerare riscul deosebit care se poate ivi in cazul subiectilor predispusi la reactii alergice sau anafilactice.
Un tratament homeopatic corect este in masura sa intareasca capacitatile de aparare ale organismului, rezistenta fata de boli si poate permite o evolutie rapida si lipsita de complicatii in cazuri de: parotidita, tuse convulsi si boli exantematice cum ar fi pojarul frujeola), ricela si scarlatina.
Mai inainte ca pacientul sa se supuna ccinarii de orice fel, operatiune, ce e drept, obligatorie prin lege, este necesar ca el sa consulte medicul homeopat. Medicul respectiv aprecia cand anume pacientul putea fi supus acestei operatiuni, si daca exista sau nu niste contraindicatii, si permite ccinarea dupa ce i se fi administrat pacientului remediul adect cazului in speta.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor