mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Homeopatie
Index » Boli si tratamente » Homeopatie
» Cazurile de va,rsa,turi - tratament homeopat

Cazurile de va,rsa,turi - tratament homeopatin cazul unei vomitari care persista si este insotita de dureri intense si de febra sau care este o urmare a unor traume cerebrale este neaparat necesar sa fie chemat medicul.


Tipuri de varsaturi

Varsaturi provocate de ingerarea unor alimente alterate, de consumul de inghetata sau de bauturi alcoolice si care este insotita adeseori de diaree; starea de greata si voma." class="alin2">voma se poate agrava dupa ce bolnal a mancat si a baut.
Arsenicum Album 5CH, 2 globule la 2 ore

Varsaturi insotite adeseori de o greata persistenta. Crizele de varsaturi nu sunt in masura sa atenueze simptomele. Limba bolnalui este curata, salivatia este abundenta si de regula nu se manifesta in mod deosebit setea.


Ipeca 5CH, 2 globule la 2 ore

Varsaturi in general violente si care prezinta adeseori niste resturi de mancare; uneori pot fi provocate de bolnal insusi sau se pot produce in timpul perioadei de sarcina. Sunt insotite de o senzatie de greutate in stomac, greata, aversiune fata de alimente iar limba bolnalui are in partea posterioara o culoare alburie. Varsaturile sunt in masura sa atenueze tulburarile ti starea generala a organismului.


Nux Vomica 5CH, 2 globule la 2 ore

DURERI ABDOMINALEIn cazurile de dureri abdominale intense, care dureaza ore in sir si se inregistreaza si febra si tensiunea peretelui abdominal, care doare in mod deosebit la cea mai mica atingere, in acele cazuri trebuie sa fie chemat medicul.


Tipuri de dureri abdominale

Dureri abdominale aparute pe neasteptate, insotite de abdomen cald si sensibil la cea mai usoara atingere si de febra ce poate fi destul de mare. De multe ori aceste dureri pot fi provocate de colici renale sau hepatice.
Beiladonna 5CH, 2 globule la 2 ore

Dureri abdominale ce se pot intensifica fa cea mai mica miscare si se pot potoli in starea de repaus si in cazul in care se exercita o apasare puternica pe abdomen. Aceste dureri sunt caracterizate si prin sete mare si in general prin constipatje.


Bryonia 5CH, 2 globule la 2 ore

Dureri abdominale aparute ca efect al unor colici provocate de cal-culoze renale sau hepatice.
Solutie calcaroasa carbonica 200K sau MK, jumatate de doza in gura; se va dizolva in apa partea ramasa si din aceasta solutie se va lua cate o sorbitura la 15 minute.
Dureri abdominale care se atenueaza atunci cand bolnal isi apleaca bustul inainte; de multe ori aceste dureri sunt efectul unor stari de suparare sau mai pot aparea in timpul menstruatiei.


Colocynthis 5CH, 2 globule la 2 ore
Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor