mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Hipertiroidism

Hipertiroidism


Share

HIPERT1ROIDISM - afectiune a glandei tiroide caracterizata prin cresterea secretiei hormonale

Acesta afectiune trebuie tratata clasic, cu medicamentele indicate de endocrinolog si respectarea regimului alimentar, cu evitarea iodului in exces din alimente.In plus medicina naturala indica o serie de preparate precum Extractul din mladite de Paducei - Crataegus oxycantha MG=D1, cu efect de linistire asupra tahicardiei si palpitatiilor frecvent intalnite in decursul afectiunii sau Extractul din muguri de Tei argintiu - Tilia tomentosa MG=D1, cu efect calmant general si de ameliorare a somnului.
Pol Henry, parintele gemoterapiei indica in boala Basedow sau hipertiroidie combinatia dintre Extractul din muguri de Calin -Viburiium latttana MG=D1, 35-40 pic dimineata si Extractul din muguri de Sanger - Cornus sangumea MG=DI, 35^0 pic, seara, 4-5 luni de tratament. Calinul de munte este un reglator neuro-vegetativ si spasmo-litic iar sangerul este unul dintre cele mai importante remedii cu tropism asupra tiroidei - indicat in special in semnele de tireotoxicoza precum slabiTe, tahicardie, tremor, frilozitate, cxoftalmie, hiperemotivitate, irita-bilitate, tremuraturi usoare ale extremitatilor si diaree. Este indicat, de asemenea, in exoftalmie, care este o complicatie oculara a ttreotoxicozei.
In complicatiile cardiace ale ti reo toxic o zei, combinatia de electie este Extract din muguri de Sanger - Cornus sanguinea MG=D1, 35-40 pic dimineata, cu Extract din muguri de Calin- Viburnum lantana MG=D7, 35-40 pic la pranz si Extract din mladite de Paducel - Crataegus oxycantha MG'Dl, 35-40 pic seara, 2-3 luni.
Extractul din muguri de Sanger - Conius sanguinea MG=D1 este indicat si in gusa sculara moderata si difuza, precum si in gusa simpla eutiroidiana, in combinatie cu Extractul din mladite de Maces - Rosa canina MG=D1, conform indicatiilor medicului belgian Pol Henry.Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2021 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dictionar medical de gemoterapie
Produse gemoterapice
  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai