mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Arterita,

Arterita,


Share

inflamatie a unei artere

Este un proces care insoteste multiple tulburari, in functie du localizarea procesului de inflamatie. Riscul major in aceste situatii il reprezinta ingustarea vasului de sange si formarea de trombi, care pot bloca lumenul arterelor si intrerupe circulatia sangelui in zona respectiva.

Una dintre cele mai frecvente localizari ale arteritei este la nivelul membrelor inferioare, cu elutie treptata spre compromiterea circulatiei, pana la compromiterea unei parti a membrului respectiv, care necesita amputare, in absenta unui tratament adecvat sustinut.
Tratamentele naturale sunt indicate in functie de asocierile de patologii existente si localizarea problemei.In arteritele trombotice, se poate administra Extract din muguri de Siliquastru - Cercis siliquastru MG=D1, indicat in stari caracterizate prin compromiterea circulatiei arteriale si arteriolare, cu risc tromboembolic. De regula, se poate asocia cu Extract din muguri de Plop - Populus nigra MG=D1, care are actiune de reducere a spasmului arterial, farizand circulatia colaterala compensatorie (mai ales la nivelul membrelor inferioare). Principala combinatie de remedii in arteritele membrelor inferioare este Extract din muguri de Plop - Populus nigra MG'Dl, dimineata, Extract din muguri de Sanger- Cornus sanguinea MG=D1 la pranz si Extract din muguri de Siliquastru - Cercis silicjitastru MG=DAZ seara, 2-3 luni.In arteritele trombotice caTe elueaza de la unul la mai multi ani, cu tendinta la silizare, se poate administra Extract din muguri de Plop - Populus nigra MG=D1, alternand cu Extract din muguri de Mesteacan pufos - Betula pubescens MG=D1


si Extract din muguri de Arin negru - Alnus glutinosa MG=DAZ. Se repermeabilizeaza arterele si creste pulsul la oscilometrie in arteritele adultului.
In arteritele a teri oscler otice si ale agicului. Extractul din muguri de Plop - Populus nigra MG=D1 se asociaza cu Extractul din muguri de Sanger - Cornus sanguinea MG=D1 marele remediu al starilor trombotice acute si a alterarii crizei hematice.In arterita temporala Horton si arterita cu celule gigante este indicata o combinatie intre Extract din muguri de Siliquastru - Cercis siliquastru MG=D1, cu Extract din muguri de Sanger - Cornus sanguinea MG=D1 si Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1.Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2021 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dictionar medical de gemoterapie
Produse gemoterapice
  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai