mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Neoplasm

Neoplasm


Share

NEOPLASM - cancer, tumoare maligna
Cancerul sau tumora maligna a unui organ sau tesut reprezinta o afectiune complexa, de cauze multiple, in care apare o transformare a celulelor tesuturilor proprii in celule nediferentiate, ce se multiplica fara limita si indeaza tesuturile din jur si apoi intregul organism.

Pentru a se produce acest tip de evolutie, trebuie sa existe multiple modificari biochimice, fiziologice, hormonale si psihice ale persoanei respective. De aceea tratamentul cancerului este unul complex, in echipa de terapeuti, pentru eluarea posibilitatilor de refacere a persoanei si organismului acesteia.
Medicina naturala reprezinta doar o mica paTte din paleta posibilitatilor terapeutice, prin maceratele sale cu efect anti-tumoral Extractul din mladite de Buxus - Suxus setnpervirens MG=D1 si Extractul din mladite de Vasc - Viscum album MG-D1, administrate impreuna sau separat, unul dimineata, celalalt seara, in doze de 45-50 pic in apa, cate luni bune de tratament.
Un preparat deosebit de indicat in toate starile turnorale este Extractul de orz verde, cu un efect anii-oxidant si de tonifiere a organismului, consumat in doza de 1 lingurita in apa, de 2-3 ori pe zi, cate iuni de tratament.In tratamentul naturai, fitoterapia si gemoterapia se asociaza unui remediu homeopatic de constitutie (atunci cand se identifica acesta), unei scheme de dieta adaptata persoanei care are afectiunea, precum si unei eluari emotionale si psihice a persoanei si o interventie corespunzatoare la acest nivel. Tratamentul natural se asociaza firesc tratamentului clasic, standardizat al cancerului, reprezentand adjuntuJ salutar in situatii de chimioterapie sau radioterapie.
De multe ori, preparate precum Herbal antistress sau Sedyphit se dovedesc a fi extrem de utile adjunt in schema de terapie anti-tu-morala.Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2021 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dictionar medical de gemoterapie
Produse gemoterapice
  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai