mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Gingivita,

Gingivita,GINGIVITA, - inflamatie a gingiilor
Igiena dentara este esentiala pentru aceasta afectiune, iar calitatea periutei dentare joaca un rol important. De asemenea, consumul de fructe, legume si cereale, care impun o masticare prelungita, cu un masaj al gingiei este necesar ca adjunt la tratamentul medical.
Medicina naturala propune o combinatie de Extract din muguri de Brad - Abies pectinata MG=D1 si Extract din muguri de Mesteacan pufos - Betuia pubescens MG=D1, unul dimineata, celalalt seara, zilnic, in cure de 3 luni de zile, cu o luna pauza, vreme de 6-l2 luni, functie de intensitatea problemei. Aceasta combinatie este extrem de utila si in gingivita care insoteste o paradontopatie la debut.

Exista si doua remedii homeopate deosebit de utile in aceasta afectiune, care se pot utiliza alternativ cu schema de mai sus si anume Gingi CH5 si tago CH5, cate 3 granule din fiecare, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, 1-2 luni de tratament.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dictionar medical de gemoterapie
Produse gemoterapice