mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Epilepsie

Epilepsie


Share

EPILEPSIE - este un sindrom de suferinta cerebrala, care se manifesta prin criza epileptica; la geneza sa stau doi factori: predispozitia convulsivanta si existenta unei leziuni cerebrale anatomice sau biochimice
Tratamentul epilepsiei in forma sa grava este totdeauna medical, pentru controlul crizelor convulsivante. Terapia naturala poate fi adaugata adjuvant tratamentului clasic.
Remediile naturale ce pot fi folosite sunt:
Extract din mladite de Buxus - Buxus sempervirens MG=D1, de cele mai multe ori asociat cu Extract din mladite de Vasc - scum album MG=D1. Acesta din urma este indicat pentru sindroame epileptice, spasme, convulsii, petit mal, epilepsie isteriforma, crize tip Bravais-Jackson. Este si un remediu de iritatie spinala (cu imposibilitatea tinerii membrelor drepte) si indicat in sindromul agitatiei picioarelor.
Pentru epilepsia focala post-traumatica se indica o combinatie de doua macerate glicerinice-: Extract din muguri de Smochin - Ficus carica MG=D1 si Extract din mladite de Vasc - scum album MG=D1, o perioada lunga de timp, ani de zile de tratament.
In epilepsia tip petit mal, cu perioade scurte de suspendare a cunostintei sau automalisme simple, de care pacientul pare a nu-si aminti nimic, dr. Pol Henry indica combinatia de macerate glicerinice Extract din mladite de Laur ghimpos - llex aquifolium MG=Dl si Extract din muguri de Tei argintiu - Tilia tomentosa MG=Dl.Tipareste Trimite prin emailloading...


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2020 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dictionar medical de gemoterapie
Produse gemoterapice
  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai