mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Dispnee

Dispnee


Share

dificultate in respiratie

Apare in diferite sindroame si afectiuni respiratorii si beneficiaza de tratamentul cauzal. Pentru usurarea simptomelor respiratorii, se indica frecnt Formula 16 homeopatica, 3 granule de 2-3 ori pe zi, cateva zile, asociata cu o serie de macerate glicerinice, cel mai frecnt fiind indicat Extractul din muguri de Calin - Vibumwn lantana MG-D1, 35-40 pic de 2-3 ori pe zi. Acesta este indicat cel mai frecnt in dispneea astmati-forma, cu raluri sibilante. In astmul cardiac, cu dispnee continua, se poate asocia cu Extract din mladite de Paducel - Crataegus oxycantha MG=D1, unul dimineata, celalalt seara.In dispneea fumatorilor se propune combinatia dintre Extract din muguri de Carpen - Carpinus betulus MG=D1, 35-40 pic dimineata, cu efect cicatrizant asupra mucoasei respiratorii, cu Extract din muguri de Alun - Corylus allana MG=D1 cu efectul sau anti-fibroza pulmonara, 35-40 pic la pranz si Extract din muguri de Calin - Viburttum lantana MG=D1, bronhodilatator, 35-40 pic seara, timp de 2-3 luni de zile.
In dispneea emfizematoasa, combinatia cea mai utila este intre Extract din muguri de Castan salbatic - Aesculus hippocastanum MG=D1, 35-40 pic dimineata si Extract din muguri de Alun - Corylus allana MG=D1, 35-40 pic seara, 2-3 luni de zile.Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2021 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dictionar medical de gemoterapie
Produse gemoterapice
  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai