mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Adenom

Adenom


Share

tumoare benigna a unei glande
Se cunosc mai multe forme de adenom, cele mai frecvente fiind:
- adenomul hipofizar - o tumora care apare la nivelul hipofizei, o glanda situata la baza creierului; cel mai frecvent simptom al acestei tumori este galactoreea, adica o secretie la nivelul glandei mamare, existente in afara unei sarcini.
Solutia frecventa este cea chirurgicala, dar exista si posibilitatea de tratament natural cu maceratul glicerinic - Extract din muguri de Arin alb - Ahtus incana MG= Dl, singur sau asociat cu Extract din mladite de Mur - Rubus fructicosus MG= Dl, timp de 3-4 luni.
- adenomul tiroidian - tumora care apare la nivelul glandei tiroide. Maceratul glicerinic propus in tratament este Extract din mladite de Mur - Rubus fructicosus MG= Dl, de cele mai multe ori asociat h\'e cu un tratament alopat de reechilibrare a functiei glandei tiroidiene, fie cu un tratament homeopat.
- adenomul prostatic - este o tumora care apare la barbati, la nivelul prostatei.
Tratamentul natural propune mai muite preparate: Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1 asociat cu Extract din muguri de Stejar - Quercus pedunculata MG= Dl, zilnic, 2 -3 luni, alternativ cu Extract din mladite de Mur - Rubus fructicosus MG- Dl, 2-3 luni si alternativ cu Extract din mladite de Sequoia -Sequoia gigantea MG=D1, de asemenea 2-3 luni.

Exista multe alternative, pentru ca fiecare organism este mai reactiv la un anumit preparat, in functie si de alte probleme pe care fiecareIndivid le are.
O foarte buna optiune in terapia adenomului de prostata este pre-paTatul Sabalit, administrat cate luni de zile, in alternanta cu schemele ie gem o prepar a te.Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2021 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dictionar medical de gemoterapie
Produse gemoterapice
  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai