mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Bronhopneumonie

Bronhopneumonieboala infectioasa acuta a plamanilor, care afecteaza alolele si bronhiile mici

Situatiile acute de boala, in special la copii mici reprezinta urgente medicale si trebuiesc tratate cu antibiotice. Daca simptomele nu sunt foarte suparatoare si medicul identifica simptomele unui remediu homeopat indicat, atunci fie Antimonium tartaricum, fie Ammonium carbonicum, fie Bryonia, fie Natrium sulphuricum sau alte remedii indicate vor aa efecte deosebit de bune dupa 2-3 ^ile de tratament. Sau remediul de constitutie al persoanei, administrat in dilutie joasa (15 sau 30) poate aa rezultate foarte bune.
Maceratele glicerinice sunt utile ca terapia adjuvanta in aceasta situatie infectioasa acuta.

Astfel, Extractul din muguri de Mesteacan- Betula rrucosa MG-D1 este un mare adjuvant pentru tusea cu secretii si pentru incarcatura bronsica carea pare in boala, iar impreuna cu Extractul din muguri de Coacaz negru- Ribes nigrum MG-D1 reprezinta schema cea mai frecnt folosita intr-un astfel de episod infectios.
Extractul din muguri de Carpen- Carpinus betulus MG=D1 are o actiune anti-inflamatorie specifica, antispastica si cicatrizanta la nilul mucoasei respiratorii, fiind indicat in bronsite si bronhopneumonii cu componenta spastica, de cele mai multe ori in asociere cu Extractul din mladite de Caprifoi negru - Lonicera nigra MG=Dlr pentru controlul tusei uscate, de cele mai multe ori reziduale, dupa un astfel de episod.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dictionar medical de gemoterapie
Produse gemoterapice