mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Tehnicile hormonale de lupta impotriva imbatrinirii
Index » Dieta nutritie » Sa ramanem tineri » Tehnicile hormonale de lupta impotriva imbatrinirii
» Factorul energetic

Factorul energeticEnergia ne este indispensabila in realizarea activitatilor noastre cotidiene. Astenia este primul simptom pentru care se prescrie DHEA in Statele Unite. Daca proportiile substantelor plasmatice confirma deficitul de DHEA, atunci specialistii prescriu DHEA. in cite saptamini starea pacientilor se schimba. Acest lucru a fost confirmat de dr. Samuel Yen de la Universitatea din San Diego, Statele Unite. O data cu aceasta crestere de energie, pacientii semnalau o stare psihica si fizica buna. Somnul le era imbunatatit, iar la unii pacienti s-au diminuat durerile reumatismale, fara efecte secundare.
Studiul "Massachusetts Male Aging Study\", privind sexualitatea barbatilor intre 40 si 70 de ani, a aratat ca exista o corelare intre nivelurile de DHEA in singe si impotenta. Paralel, se cunoaste actiunea benefica a DHEA asupra sexualitatii, intr-ader, acesta este transformat in testosteron, care este bine cunoscut pentru efectul de crestere a libidoului la ambele sexe. insa sexualitatea este o interactiune subtila intre fizic si psihic. DHEA-ul, care favorizeaza sentimentul de stare buna, care creste energia, care lupta impotri depresiei, nu poate sa aiba decit o influenta benefica asupra libidoului.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor