mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Fiziologia aparatului urinar
Index » Patologia chirurgicala urologica » Fiziologia aparatului urinar
» Nevralgia vezicii

Nevralgia vezicii





Un invatator mi-a scris: Boala mea este numita de medici A«stare de iritare nervoasa a cii si a abdomenuluiA». Cam de cincisprezece ani am o suferinta a cailor urinare, cand mai mare, cand mai mica. La inceputul acestei primari, durerile au renit cu o intensitate extraordinara: eram obligat foarte des ( de 15-20 de ori in timpul noptii), sa elimin urina care ma presa cu putere; cantitatea mare de urina, pe care o eliminam, continea multe cristale de saruri, iar mai tarziu aa si o vascozitate crescuta. Pe langa aceasta, sufeream de constipatie cronica, de acumulare a gazelor in abdomen; adesea in timpul noptii tremuram din tot i corpul, in special in zona abdomenului inferior, aam concomitent si contracturi ale musculaturii picioarelor. O lipsa completa a apetitului si insomnia m-au slabit peste masura".

Aplicatiile au fost: 1. in fiecare noapte, spalarea corpului in intregime; 2. prima zi impachetare jumatate de corp, in ziua urmatoare camasa inmuiata in apa calda amestecata cu. sare; 3. in fiecare zi, o ceasca de infuzie de coada-calului in care s-au fiert si 20 de seminte pisate de ienupar.
Tratamentul a continuat trei saptamani, in timpul carora somnul si pofta de mancare au renit, iar simptomele bolii au disparut unul dupa altul. N-au mai ramas decat astenia si durerea la picioare, pentru care am prescris in continuare: 1. o. afuziune superioara in fiecare dimineata; 2. dupa-amiaza, o afuziune a genunchilor; 3. uneori, cate o baie de jumatate.
Ultimele urme de boala au fost in curand indepartate.





Tipareste Trimite prin email

Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor