mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Metode de analiza a adn-ului uman
Index » Genetica si bolile » Metode de analiza a adn-ului uman
» Chipsuri adn

Chipsuri adn


Share

Termenul de chip ADN se refera la metodele ce se bazeaza pe prepararea de zone largi de nucleotide pe suporturi solide miniaturizate necesare analizei secventei de ADN (ura 65-l0). intr-una din aceste metode, un numar larg de oligonucleotide (de exemplu, toate nucleotidele posibile de octomere 65,536 sau fiecare secventa de decanucleotide necesara pentru a analiza o secventa cunoscuta a unei gene; pentru detalii referintele date de metoda Southern) pot fi directionate pe o mica suprafata, adaptand metode fotolito-grafice.

Utilizarea de chipsuri ADN ofera promisiunea unei oportunitati extinse enorm, necesara arii secventei de gene patologice existente in populatie si a analizei automate a mutatiilor cu un raport bun eficienta-cost. Desi chipsurile ADN nu au obtinut inca statutul de aplicatie practica, pot deveni o componenta cheie a diagnosticului medical in itor.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2021 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
  Sectiuni Genetica si bolile:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai