mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Obstetrica
Index » Boli si tratamente » Obstetrica
» Mortalitatea perinatala

Mortalitatea perinatalaRata mortalitatii perinatale reprezinta numarul de nou-nascuti morti si decedati in prima saptamana de viata la 1000 de nasteri. Nou-nascutii morti includ doar acei fetusi cu rsta gestationala > de 24 saptamani; daca un fat < 24 de saptamani este nascut si apoi prezinta semne de viabilitate, este incadrat in UK ca deces neonatal si este numarat ca atare (daca decesul s-a produs in primele 7 zile de viata). Alte state utilizeaza criterii de clasificare diferite - incluzand nascutul mort de la rsta gestationala de 20 de saptamani iar decesele neonatale in primele 28 de zile postnatal, de aceea nu este totdeauna usoara area datelor statistice.
Mortalitatea perinatala este influentata de mai multi factori. Ratele mortalitatii sunt ridicate pentru copin cu greutate mica la nastere (61% din decese apar la copin cu G


Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor