mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Reflexologie
Index » Boli si tratamente » Reflexologie
» Tratamentul principal

Tratamentul principal







Un tratament complet este format din etape individuale care, prin zonele reflexe de pe labele picioarelor, trateaza anumite regiuni sau sisteme din organism, precum capul, inima si plamanii, coloana rtebrala, sistemul limfatic si asa mai departe. Nu va faceti griji daca nu cunoasteti in detaliu ce anume fac unele dintre aceste sisteme fiziologice, deoarece in modulul 2 sunt date explicatii care sa va indrume. De asemenea, pe masura ce progresati, puteti aprofunda texte despre anatomia umana si fiziologie.
Dupa ce ati terminat cu pregatirile pentru tratament, dupa ce ati aflat detalii despre clienti, dupa ce le-ati explicat cum functioneaza tratamentul si dupa ce ati incheiat exercitiile de incalzire, puteti trece la partea principala a tratamentului.
Exista mai multe curente de gandire in ceea ce priste ordinea in care trebuie tratate dirse zone reflexe. Urmatoarea metoda este una dintre cele mai cunoscute si mai larg folosite. Dar asta nu inseamna neaparat ca este mai eficienta ca altele. Dupa ce stapaniti aceste tehnici de baza si castigati experienta, puteti analiza si alte curente de gandire, pentru a decide singur ce tehnici sa folositi si la care sa renuntati.


Este mai usor sa invatati zonele reflexe pentru fiecare sistem al organismului in timp ce invatati despre sistem in sine, astfel ca este bine sa va raportati mereu la ilustratiile si explicatiile din modulul 2. De asemenea, puteti aa nevoie sa va reamintiti unde sunt localizate zonele reflexe cele mai complexe.
Deoarece unele dintre zonele reflexe corespunzatoare unor dirse sisteme fiziologice se suprapun, puteti schimba ordinea tratamentului, pentru a-l face putin mai rapid, dar tot atat de eficient. Este important insa sa invatati principalele elemente inainte de a face acest lucru.
Ca regula generala, daca acoperiti toate zonele reflexe in cadrul unui singur tratament, atunci aceasta este cerinta principala. La inceput, daca gresiti ordinea sau daca uitati sa acoperiti toate punctele reflexe ale unui sistem, puteti sa reniti asupra lor la sfarsitul tratamentului sau in timpul lui.




Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor