mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Reflexologie
Index » Boli si tratamente » Reflexologie
» Cum am devenit reflexolog - studii de caz

Cum am devenit reflexolog - studii de cazInteresul pentru reflexologie mi-a fost starnit de fiica mea, Kiri. Kiri s-a nascut surda si, dupa terminarea educatiei obligatorii, a decis sa se pregateasca pentru a deveni terapeut de frumusete. in decursul celui de-al treilea an de pregatire, Kiri a avut posibilitatea sa-si aleaga anumite cursuri optionale. Initial, dorise sa studieze reflexologia, dar cursul avea deja efectivul complet, asa ca a optat pentru aromaterapie.

Dupa ce a absolvit, Kiri a inceput sa lucreze si a fost intrebata de angajatorul ei daca nu ar dori sa urmeze cursuri de reflexologie. Ea a fost de acord si a inceput sa caute un curs, gasind unul la colegiul local, care acorda si o diploma in reflexologie. A decis ca acest curs se potriveste necesitatilor ei si a mers sa-si intalneasca profesorul.
Fiind surda, trebuia sa apeleze la serviciile unei persoane care sa ia noti[e pentru a putea intelege cursurile teoretice. Aceste servicii pot fi foarte scumpe, asa ca m-am oferit sa iau notite pentru ea. Profesorul mi-a sugerat sa ma inscriu si eu la curs, ceea ce m-ar fi ajutat sa dobandesc o calificare profesionala si, in acelasi timp, sa o ajut pe Kiri.


Dupa terminarea cursului si absolvirea examenului, m-am simtit foarte mandra ca obtinusem diploma. Totusi, acesta era numai inceputul. De atunci, am urinat un curs suplimentar care mi-a oferit posibilitatea sa devin Membru al Asociatiei Reflexologilor (MAR).
Activitatea de reflexolog mi-a dat o noua incredere si o mai mare putere de intelegere a oamenilor si mi-a oferit multe posibilitati de a lucra si a intalni oameni pe care altfel nu i-as fi cunoscut niciodata. In plus, mi-a adus prietenia multor persoane minunate.
In mod ironic, de la terminarea cursului, Kiri nu a practicat niciodata reflexologia. A optat sa se concentreze exclusiv asupra terapiei de frumusete si este extrem de buna in ceea ce face, and multi clienti fericiti si satisfacuti.


Pentru mine, reflexologia a devenit o arta si o stiinta fascinante, despre care nu cred ca voi inceta vreodata sa int. Asadar as dori sa-i multumesc minunatei mele fiice, fara de care nu as fi descoperit niciodata o terapie atat de interesanta si de benefica. iti multumesc, Kiri!
Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor