mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Reflexologie
Index » Boli si tratamente » Reflexologie
» Autotratamentul

AutotratamentulUnele carti detaliaza diverse tehnici de autotratament. Daca aveti de ales, este cu mult mai bine sa primiti un tratament de reflexologie de la altcine, chiar si de la un incepator, decat sa tratati singur. Daca nu aveti la cine apela, de abia atunci recurgeti la aceasta rianta. Lipsa de confort si incapacitatea de a te putea relaxa in timpul tratamentului sunt principalele motive pentru care autotratamentul este mai putin eficient.
Pentru a trata talpa piciorului, trebuie sa-l ridicati peste celalalt pictor pentru a ajunge la el, pozitie care poate fi foarte incomoda, indiferent de durata, mai ales daca aveti probleme cu articulatiile sau cu spatele. Daca insistati sa tratati singur, incercati 10 minute de reflexologie pentru fiecare picior, in fiecare zi, timp de o saptamana. Aplicati diferite tehnici descrise in sectiunea de fata. Atat timp cat acordati intregului picior un tratament amanuntit, fie cu ajutorul degetelor, fie cu articulatiile, cu palmele sau cu pumnii, autotratamentul fi eficient.


Dupa prima saptamana, incepeti sa aplicati tratamentele din doua in doua zile, apoi din trei in trei zile si, in cele din urma, o data pe saptamana. Veti obser imbunatatirea semnificati a sanatatii dumneavoastra fizice si mintale. Continuati tratamentele pentru a mentine nivelul starii de sanatate.

Precizare
Dupa cum spuneam si mai sus, pentru a deveni un bun reflexolog, nu exista o metoda mai buna decat practica si experienta. La inceput, poate parea ca nu este mare lucru de intat - dar daca intati cate putin deodata si daca exersati cate putin in fiecare zi, in cate saptamani veti putea aplica primul tratament complet, chiar inainte de a incepe sa depuneti efectiv efort. Evident, nu veti putea practica profesional decat dupa absolvirea unui curs de pregatire in domeniu. in schimb, veti fi de mare ajutor prietenilor si familiei, care se vor grabi sa profite de talentele dumneavoastra nou descoperite. Veti simti multa satisfactie si bucurie zand rezultatele unui bun tratament. Senzatia de implinire pe care o veti avea stiind ca folositi timpul in mod creativ si plin de sens poate incuraja sa imbunatatiti si apoi sa perfectionati priceperea.


Acum sunteti gata sa incepeti partea principala a tratamentului.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor