mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Reflexologie
Index » Boli si tratamente » Reflexologie
» Energia constienta

Energia constientaCand energiile tale interioare si exterioare sunt in armonie, se afla la acelasi nivel de puritate, exista pe aceleasi lungimi de unda/frecvente si se afla pe acelasi taram al existentei, atunci sunt energii foarte similare. Singura diferenta este ca energia tala interioara are constiinta, sau gandire\", si nu poate exista separat de aceasta. Datorita acestei relatii stranse dintre constiinta si energia tala interioara, este usor de crezut ca simtim apropierea sau tovarasia fata de arbori, cristale, pamant sau alte surse de energie tala exterioara deoarece poseda un caracter sau gandire proprii. Energia tala exterioara precum cea din arbori, cristale si pamant nu are constiinta sau gandire.

Dar asta nu inseamna ca sunt obiecte i\" mai putin speciale sau mai putin sacre.
Prin urmare, energiile noastre interne si gandirea sunt inseparabile - formeaza un intreg, avand o relatie deosebit de intima si dependenta. De fapt, desi nu observam acest lucru, gandurile si sentimentele noastre calatoresc\" o data cu propriile noastre energii interioare. Dacaavem^energie tala interioara pozitiva, ne este mai usor sa dezvoltam stari de spirit pozitive si, in general, atragem experiente de ata pozitive si fecemjFata mafusor ploblemelor. De asemenea, daca incercam in mod constient sa dezvoltam stari sufletesti pozitive, precum incredere, bunatate si intelepciune, acest lucru va ameliora calitatea energiilor noastre interioare si, prin urmare, ne va imbunatati sanatatea si multe alte aspecte ale etii noastre.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor