mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Terapii complementare
Index » Plante medicinale » Terapii complementare
» Cancell - o forma de tratament alternativ al cancerului

Cancell - o forma de tratament alternativ al cancerului

Chiar daca beneficiezi de cea mai buna asistenta medicala, orice informatie ti-ar putea da acestia cu prire la tratamente alternative ale cancerului este probabil incorecta. Medicii sint in general atit de ocupati incit sint nevoiti sa se bazeze pe rezumate referitoare la cercetarea medicala.

NCI - Institutul National al Cancerului SUA este una dintre cele mai active institutii in apararea tuturor formelor de tratament ale cancerului: conventionale si alternative. Se sprijina pe un buget anual de 2,2 bilioane, cea mai mare parte a acestei sume, fiind suportata de catre contribuabili.

CANCELL, un tratament alternativ

Cancell este o forma de tratament alternativ a cancerului, ce a tratat sigur si cu succes, pe oameni si animale, forme foarte variate de cancer. Acest tratament este aplicat de peste 30 de ani fara nici un efect secundar periculos.

Dupa testarea tratamentului Cancell, NCI a publicat urmatorul titlu: Cancell nu a demonstrat nici un efect bilogic suficient de considerabil pentru a merita continuate studiile. Studiile actuale demonstreaza aceasta afirmatie ca fiind o minciuna revoltatoare.O lunga istorie a dezinformarii

Aceleasi informatii false au fost facute publice si despre Laetril, ca si despre Cancell. Au fost necesari zece ani pentru ca cineva sa studieze sumarul testelor facute pe Laetril. Dar era deja prea tirziu, atit medicii, cit si bolnai deja considerau Laetrilul ca fiind o pacaleala.

Intr-o coaja de nuca

Specialistul francez profesorul Georges Mathe afirma in martie 1989: Daca m-as imbolna de cancer nu as apela nicicum la medicina conventionala pentru a ma trata. Victimele acestei boli care traiesc departe de centrele de tratament au mai multe sanse de supraetuire.

Majoritatea medicilor au informatii distorsionate cu prire la tratamentele alternative ale cancerului. Asadar, nu te poti baza pe ei pentru o recomandare corecta, trebuie sa te bazezi doar pe tine insuti. Daca studiezi un minim de doua carti cu prire la aceasta maladie, vei eta cu certitudine:

operatia pentru a determina natura unei tumori. In cele mai multe dintre cazuri, operatia este o ocazie de inmultire si raspindire a celulelor canceroase. Mai mult decit atit, o asemenea operatie este complet inutila, intrucit un test de urina este la fel de complet ca o biopsie.

Supunerea la radiatii. Aceasta procedura este numai o intirziere tactica si efectul secundar al radiatiilor este chiar cancerul.

Chemoterapia, ce deraiaza intreg sistemul imunitar si distruge rinichii. Cancerul in general rezista acestui tratament, dar corpului tau ii vor trebui luni de zile sa se refaca suficient dupa acest tip de tratament, pentru a putea beneficia de alte tipuri de tratament alternativ.

Medicii in favoarea metodelor alternative

In general, medicii afirma ca sint toleranti cu metodele de tratament mai putin conventionale. Dar aceasta dupa ce mai intii explica pacientilor cit de periculoase sint aceste metode. In final, dupa ce au distrus sistemul imunitar al pacientului prin chemoterapie, sint perfect de acord sa il orienteze catre tratamentele alternative, ca un soi de retragere in extremis.

Nu ar fi oare mai logic sa incerci intii metode mai sigure, de vreme ce metodele conventionale de tratament sint oricum cunoscute ca si cauzatoare de cancer?

Media versus Cancell

Motivele pentru care este posibil sa nu fi auzit despre Cancell si cum a fost distrusa reputatia sa sint:

Cel care a dezvoltat metoda Cancell, James Sheridan, a dorit ca aceasta metoda sa fie accesibila tuturor suferinzilor de cancer din lume. In negocierile cu fabricile de medicamente a insistat asupra preturilor rezonabile. Aceasta atitudine a devenit deloc atractiva pentru companiile ce deja faceau averi prin fabricarea tratamentelor chimice.

In scurt timp, Cancell a devenit un competitor de temut pentru titanii industriei farmaceutice ce fabricau deja substantele pentru chemoterapie.

Declaratii oficiale cu prire la Cancell

Chiar daca formula medicamentului a fost usor modificata de-a lungul timpului, ingredientele sale principale sint: inositol, potasiu, sodiu, cupru si un complex de bioflavonide.

Testarea facuta de NCI asupra acestui medicament a fost efectuata in tro, pentru evaluarea actitatii antitumorale. S-au folosit diverse concentratii de substanta activa, aplicate pe cinci mase tumorale umane, fiecare dintre ele continind cite 60 de tipuri diferite de tumori. Aceasta inseamna in esenta aplicarea substantei active pe 300 de tipuri de tumori. Dupa un anumit numar de zile, au fost masurate schimbarile in mase tumorale. S-a constatat reducerea in masa, indicata de indicele negativ de crestere a masei tumorale, ceea ce inseamna o actitate anticancer.

Testele aplicate cu medicamentul Cancell pot fi rezumate la urmatoarele afirmatii:

Cancell este mult mai putin toxic decit aspirina

Cancell este mult mai activ decit agentii chemo-terapeutici

Cancell este un medicament cu actitate lenta, dar care poate distruge complet cancerul

Cu toate acestea, medicamentul Cancell a fost permanent aminat de la producere si distributie. Este usor de inteles de ce medicii au preferat sa-si protejeze carierele si afacerile, ignorind acest tratament ce nu a primit o autorizatie legala de productie si administrare.

Este interesant de urmarit cum industria farmaceutica are o influenta foarte puternica asupra gindirii medicilor. Realitatea fiind ca medicii sint prea ocupati pentru a putea corda timp studierii arhivelor statistice ale tratamentelor de cancer. Nu isi pot permite sa banuiasca faptul ca un anume tratament este doar mai profiil pentru industria farmaceutica, nicidecum mai eficient.Corsitor este faptul ca majoritatea oamenilor, ca atare si medicii, gindesc ca industria farmaceutica, precum si cea alimentara sint create sa ii protejeze, nu sa obtina profit.

Chemoterapia poate fi luata in consideratie?

Dr. Dana Le (Universitatea din California) scria in 1997: Cei mai multi bolna de cancer din SUA mor din cauza chemoterapiei. Aceasta declaratie este in contrast general cu credinta populara. ( F)

In 1986, Centrul pentru Cancer McGill a interevat 118 oncologi, specializati in cancerul la plamini, daca in cazul in care ar contracta cancer, ar urma un tratament chemo. Trei sferturi dintre acestia au raspuns negativ.

In 1984, la Chicago a avut loc o conventie medicala mai putin obisnuita. Numele acesteia a fost: Disidenta in medicina si noua dintre cei mai renumiti medici americani au luat cuntul in fata unui auditoriu format din colegi de breasla. Tema acestei conferinte a fost inclinatia ierarhiilor medicale catre inselarea publicului. Printre vorbitori, Alan Len, profesor de imunologie la Universitatea din California, a afirmat: Medicii curanti sint incurajati sa utilizeze tratamente despre care stiu ca nu functioneaza. Unul dintre cele mai clare exemple este chemoterapia, care nu are efecte benefice in nici un tip de cancer.

Chemoterapie fara efecte secundare

Daca totusi aveti in vedere chemoterapia ca tratament, ar fi bine sa luati in consideratie Terapia cu Insulina Potentata (ITP). ITP face ca membranele celulelor sa fie mai permeabile si mareste absorbtia celulara a medicamentelor. IPT este selectiva in atacul asupra celulelor tumorale, ce au in mod obisnuit mai multi receptori de insulina decit celulele normale. Alt efect al IPT este de asemenea faptul ca face ca celulele tumorale sa dena mai receptive la chemoterapie, modificindu-le meolismul. Rezultatul general este acela ca pacientii bolna de cancer pot reduce drastic dozajul chemoterapeutic si sint eliminate cele mai multe dintre efectele secundare.

Cancell este de asemenea un medicament ce reduce efectele secundare ale chemoterapiei fara sa interfere cu aceasta.

Statistici

Concluziile statistice legate de terapia cancerului scot in edenta concluzia edenta: asa cum este abordata acum lupta impotriva cancerului, este un esec.

Edent este faptul ca ceva este fundamental gresit in ceea ce priveste intelepciunea conventionala cu prire la boala canceroasa. Pe de alta parte, tratamentele neconventionale au exact efectele scontate, in timp ce medicii continua sa le atace si nege efectul.

Cum tratamentele alternative sint atacate cu succes

Medicina alternativa are in vedere in general cauza bolii, si nu efectele acesteia. Dar fiecare boala are un numar variat de cauze. De aceea fiecare dintre tratamentele alternative ale cancerului are efect, spre deosebire de chemoterapie, de exemplu, care lucreaza asupra simptomelor. Chemotearpia reduce de multe ori marimea tumorii, dar aceasta va reincepe sa creasca pentru ca aceasta nu se adreseaza cauzei cancerului. Aceasta este ratiunea pentru care majoritatea tratamentelor conventionale nu functioneaza si au ca efect secundar distrugerea sistemului imunitar, printre alte efecte secundare.

Ce face chemoterapia in realitate

Ucide. Maniera in care chemotearpia distruge definitv organismul este ruinarea sistemului imunitar.

Copin in spitale

Este aproape de necrezut, dar in majoritatea cazurilor copin internati in spitale sint tratati de cele mai multe ori fara acordul parintilor, intoxicati cu medicamente, dupa legile de necrezut ale simpatiei profesiei medicale fata de copii.

Un baietel a fost internat in spital cu cancer, in Utah. In scurta perioada de sedere a acestuia in spital, trei alti copii au murit, ca urmare a chemoterapiei. Edent, mortile nu au fost declarate ca fiind rezultat al chemoterapiei. Dar, alte mame au fost alarmate de situatie si au dat spitalul in judecata pentru a putea sa-si externeze copin.

De ce medicii nu prescriu Cancell

Orice medicament sau metoda de tratament o poti obtine si o poti administra ca autotratament il deconcerteaza pe medicul curant, il scoate efectiv din programul sau. Se poate intimpla ca medicul tau sa fie de acord, dar atunci asociatii medicale institutionalizate se vor opune vehement unei asemenea tendinte. In SUA exista chiar o prevedere legala ce afirma ca medicul ce este de acord cu tratamente neconvetionale ale cancerului este susceptibil de acuzatia de malpraxis.Cum se poate afirma ca tratamentul Cancell functioneaza

Cind celulele maligne depasesc stadiul primitiv, se autodigera. Cind celulele maligne se autodigera, se transforma din cancer in deseu, compus din doi aminoacizi ce sint in mod normal eliminati prin excretie de organismele sanatoase. In cazul cancerului pulmonar sint eliminati prin tuse.

Indizi diferiti raspund in mod diferit la tratamentul cu Cancell. Unele forme de cancer sufera transformari noile intr-o singura saptamina, altele au nevoie de sapte-noua saptamini pina la trei luni.

Unul dintre motivele efectului aparent incet al tratamentului cu Cancell este legat de timpul in care fiecare organism transforma celulele canceroase in deseu.

Alegerea corecta a metodei de tratare a cancerului

Kinesia este o tehnica ce are de a face cu energiile. Este o procedura foarte bine documentata, dar mai putin cunoscuta. Poti gasi practicieni printre profesionistii chiropracticieni, sau poti sa te documentezi singur din sectiunea Corpul tau nu minte, aparuta acum 20 de ani, dar care inca se mai editeaza.

Ati auzit de Profetia Celestina a lui James Redfield? A fost un best seller mai bine de un an in New York. Era o poveste despre urgenta si cresterea acceptantei fata de energie.

Cele mai multe dintre lucruri au propria semnatura energetica pe care corpul tau o recunoaste.

Kinesia de exemplu utilizeaza aceste energii pentru a permite corpului tau sa decida ce medicamente anume sa utilizeze. Este usor de realizat daca un corp poate spune aceasta, facind testul urmator: tii in mina o tamina si dupa aceea o otrava. Rezultatele sint impresionante si se desfasoara chiar sub ochii tai.

Cea mai buna metoda de decizie pentru un anume tratament

Cel mai indicat mod pentru a decide ce tratament sa urmezi este sa te decizi acasa, inconjurat de oamenii care te iubesc. Cabinetul medical este cel mai putin indicat pentru luarea unei decizii, pentru ca presiunea exterioara de intimidare este prea mare pentru a lua o decizie corecta. Decizia luata acasa este aceea cu care fiecare dintre cei implicati poate trai.

Imaginatie si atitudine

Crezi in zualizari pozitive? Daca tu si cei dragi tie puteti zualiza si simti bucuria, puteti inlatura efectele daunatoare ale ingrijorarii si fricii. Putini oameni realizeaza puterea sau prezenta zualizarilor negative. Cei mai multi dintre oameni, din pacate, isi imagineaza ca temerea demonstreaza afectiune. Teama, frica sint zualizari negative. Daca te lasi antrenat in temere, utilizeaza urmatoarea zualizare pentru a contracara efectul acestei zualizari negative.

Concentreaza-te pe imagini si sunete pozitive. Inconjoara-te cu muzica si frumusete. Oricare dintre cei pe care ii stiu ca au incercat, au fost surprinsi de efectele obtinute. Ia-ti un caiet nou. Noteaza in fiecare zi ceva ce ti-a facut placere in ziua precedenta. Stopeaza vocea din interiorul tau. Imagineaza-ti un trandafir rosu, frumos si opreste-te cit mai mult timp posibil asupra acestei imagini. Respira profund, relaxindu-te complet pe expiratie.

Nu conteaza cit de mica este placerea pe care ai resimtit-o, oricit de putin e mai bine decit nimic. Perseverind, vei obtine si mai multa multumire, fericire. Poti gasi multumirea, starea de bine, in orice: o raza de soare pe pielea ta, un zimbet al unui prieten, orice lucru oricit de mic, dar placut.

Cancer si alte boli

Raceala si gripa

Cancell a demonstrat abilitati antirale foarte puternice, inclusiv impotriva racelin si gripei. Poate reduce simptomele cu circa 70 la suta dupa prima doza administrata si ndeca complet aceste boli rale in trei zile.

Herpes

15 cazuri de herpes tratate cu Cancell au fost ndecate intr-o perioada de trei pina la sase zile.
Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
  Sectiuni Plante medicinale:


 
Fa-te cunoscut! invitatie-1
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie-2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie-3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai