mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Terapii complementare
Index » Plante medicinale » Terapii complementare
» Apa structurata

Apa structurata

De sute de ani s-a incercat gasirea unui procedeu universal care sa fie folosit pentru eradicarea oricarei afectiuni. Cu cit oamenii de stiinta au aprofundat mai mult mecanismele de ndecare, cu atit au aparut mai multe medicamente si terapii; care au adus cu sine si contraindicatiile. Tinind cont de experientele marilor savanti, intotdeauna marile inventii au avut la baza elemente simple si nu complexe, sofisticate. Astfel s-a plecat de la cea mai simpla dar importanta idee, de a se orienta eforturile pentru studierea celui mai reprezentant element din corpul uman, si anume, APA.

APA este cel mai raspindit element, atit in natura cit si in corpul uman, and rolul cel mai important in desfasurarea tuturor reactiilor biochimice:

APA este mediul in care se petrec toate procesele etii vegetale si umane, ea fiind un solvent biologic, universal. APA se regaseste in organismul uman intr-o proportie de 70-75 la suta ea fiind liantul tuturor proceselor biochimice din organism si de aici putem deduce necesarul cantitatii ei zilnice si astfel importanta deosebita a calitatii ei. In apa dizolndu-se toate elementele solide, lichide si gazoase, o data cu trecerea anilor, apa biologica se impurifica atit fizic, cit si energetic. Deseurile (radicalii liberi) acumulati in timpul etii fac necesara schimbarea apei biologice uzate care conduce la diferite afectiuni. APA cu adevarat pura (apa structurata) este o apa cu proprietati deosebite si se gaseste foarte rar in natura. Daca i se modifica structura, compozitia, temperatura, ea capata proprietati enigmatice si implicit proprietatile biologice asupra organismului sint si ele diferite.APA structurata poate fi elaborata si de propriul organism, dar in cantitati nesatisfacatoare, datorita radicalilor liberi (acumulati in timp) din organism, care inhiba procesele celulare de obtinere a apei pure.

Acest tip de apa structurata s-a obtinut pe cale artificiala, pentru a se completa deficitul biologic de apa pura. Ideal ar fi de a inlocui treptat intreaga cantitate de apa uzata din organism, cu apa structurata pentru a reintineri intreg organismul, (1l apa structurata pentru 1 kg corp in conditiile in care in acea perioada se consuma doar acest tip de apa si sucuri strict naturale (fara adaosuri chimicale) si legume ecologice (netratate chimic) altfel cura poate fi prelungita). Apa structurata se obtine incepind prin eliminarea tuturor elementelor ca: minerale, toxine, microorganisme, metale grele, raminind doar H20 simplu si apoi saracirea apei (apa superusoara) de izotopul greu al hidrogenului (cel care este raspunzator de inhibarea proceselor biologice), ca apoi printr-un cimp magnetic sa obtinem o armonizare moleculara (obtinind structurarea) de asa maniera incit aceasta apa capata proprietati deosebite, putind fi incarcata energetic si informational. Acest lucru poate fi posibil dupa etapa de ordonare spatiala a apei, pentru a schimba in totalitate amprenta veche, energeticinformationala a apei uzate din organism.

Apa grea (D20) este izotopul greu al hidrogenului, cel care determina insilitatea structurala in apa si apoi in organism. Deuteriu poate fi gasit in apa de izvor, apa de ploaie (T20tritiu), apa minerala, pepsi, cola, sifon etc. dar in proportii diferite. Deuterizarea celulelor biologice duce la blocarea polarizarii lor, a transportului biochimic prin ele, disparitia contractibilitatii acestora si blocarea diziunii celulare, facind astfel posibila aparitia oricaror afectiuni, datorita faptului ca deranjeaza echilibrul ionic de polarizare si depolarizare celular. Apa intracelulara are un grad superior de ordonare semanind mai mult cu cristalul de gheata decit cu apa lichida; restul apei este libera. Cele 2 tipuri: structurata si libera, reprezinta dualitatea apei celulare. Cele doua tipuri de apa actioneaza pe rind, inhibind sau stimulind functiile celulare, functie de necesitati. In decursul istoriei s-au facut numeroase experiente cu acest tip de apa structurata (numita in popor apa e), atit la te care au beneficiat de o crestere rapida si sanatoasa, cit si la animale, unde s-a constatat o talitate crescuta si o putere mai mare de reproducere.La oameni s-a constatat:

- eliminarea radicalilor liberi, a toxinelor si micro-organismelor

- reglarea sistemelor: nervos, imunitar, endocrin, meolic, cardiovascular, potentarea tuturor functiilor organismului

- talitate crescuta

Chiar si fara ajutorul altor medicamente sau te: folosirea indelungata a apei structurate da rezultate in: insomnie, ateroscleroza. Parkinson, epilepsie, Althzeimer, paralizii, psoriasis, emotitate, afectiuni cardiace, tulburari, menopauza, diabet, leucemie, tumori, chisturi, noduli, obezitate, reumatism, ciroza, pancreatita, constipatii, inflamatii, edeme, varice, hemoroizi, dureri, eliminarea toxinelor, radionucleizilor, metalelor grele, colesterol, infectii, ulcer, hipertensiune, circulatie sangna periferica defectuoasa, inhibarea celulelor canceroase, inhibarea celulelor canceroase, gingita, paradontoza, afectiuni biliare, afectiuni genitale, afectiuni tiroidiene, afectiuni renale, afectiuni oculare, sinuzita, afectiuni pulmonare, afectiuni osoase, regenerarea hormonala, bronsita, astm.

Datorita efectului de curatare a organismului, apa structurata se combina in drumul sau cu toxine, micro-organisme, metale grele, reziduuri meolice, oxizi toxici (radicali liberi) si in functie de cantitatile grosiere de reziduuri acumulate in decursul timpului, pot aparea transpiratii abundente si cu miros rezidual. Rareori pot aparea fenomene de somnolenta, ameteala, febra, greata, dureri in zonele afectate; acest lucru se intimpla in cazul in care cantitatile ce trebuie eliminate sint masive, ca dupa un timp sa apara o talitate crescuta.

Concomitent cu folosirea apei structurate, ca supliment alimentar, se recomanda si folosirea medicatiei specifice afectiunii respective sau regimul corespunzator. Datorita dislocarii de impuritati (radicali liberi) cura odata inceputa nu se intrerupe decit dupa ce organismul a parcurs in totalitate perioada de purificare. De regula, aceasta perioada este de 1-3 luni, functie de rsta, afectiunea, greutatea, la unele persoane fiind nevoie de o perioada mai lunga a curei. Contraindicatii NU s-au edentiat, la copii si in cazul femeilor grade, daca necesita o asemenea cura, se face un grafic personalizat si gradual.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2023 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
  Sectiuni Plante medicinale:


 
Fa-te cunoscut! invitatie-1
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie-2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie-3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai