mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Sfaturi
Index » Dieta nutritie » Sfaturi
» Virstele barbatului

Virstele barbatului






Fiecare virsta are problemele ei specifice de sanatate: perioada de crestere, pubertatea, maturitatea, virsta a doua, andropauza si senectutea. O buna cunoastere a acestor etape ale vietii va permite sa intelegeti mai bine care sint punctele importante pe care trebuie sa le supravegheati, ce greseli sa corectati si ce metode preventive sa aplicati de acum inainte.

1. Barbatul in devenire
Sexul (masculin sau feminin) este determinat inca de la intilnirea spermatozoidului cu ovulul. Pina in luna a treia organele genitale se dezlta in mod identic la cele doua sexe si este imposibil sa distingem, din punct de vedere anatomic, sexul copilului. in aceasta perioada testiculele incep sa coboare in bazin, apoi in scrot, unde ajung, in majoritatea cazurilor, inainte de nastere (sau cel mai tirziu in primul an de viata). Criptorhidia este o afectiune ce perturba traiectoria coboririi testiculelor in aceasta faza de dezltare (anomalie de migrare a testiculelor). Organele genitale se dezlta plecind de la schita primara ce se diferentiaza prin fuzionare, pentru a forma glandul, uretra si invelisurile genitale. in primele luni apar anomaliile: anomalii de intersexualitate, epispadias (defect de fuziune a uretrei), hipospadias (anomalie de pozitionare a meatului urinar).Inca din primele luni de viata intrauterina, organele de simt incep sa se formeze, iar embrionul sileste primul contact cu lumea prin intermediul cii mamei sale, filtrata de lichidul amniotic.




Tipareste Trimite prin email






Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor