mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Sfaturi
Index » Dieta nutritie » Sfaturi
» Postul

Postul


Este cel mai vechi si cel mai sever regim ce consta in abtinerea totala de la orice fel de mincare in timpul unei perioade ce variaza de la 1 la 21 de zile. Scopul sau este de a odihni organismul, de a drena secretiile si de a provoca autoeliminarea deseurilor si a celulelor anormale. Postul este contraindicat, fara o supraveghere medicala de specialitate, in cazul unor boli ca diabetul, arterioscleroza, obezitatea si cancerul.
Fara supraveghere deosebita, postul poate fi indicat in urmatoarele cazuri: exces moderat de greutate, stari pletorice, artrita, guta, exces de colesterol, cura de primavara sau de toamna (post scurt).
Postul trebuie urmat in mod serios, iar reluarea alimentatiei normale trebuie sa se faca progresiTipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor