mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Tratarea cu ajutorul florilor
Index » Boli si tratamente » Terapia florala » Tratarea cu ajutorul florilor
» Inconsecventa

Inconsecventa


Share

Nucul este ta cea mai potrita in cazul persoanelor care se afla intr-un moment.decisiv al etii si care, din cauza firii lor sovaielnice si nehotarate, iau foarte greu o decizie importanta.


Alte flori

Tintaura: Persoane care se supun imediat altora, lasandu-se condusi si influentati de acestia.
Porumbar salbatic: Imposibilitatea de a se hotari intre doua posibilitati.
Nuc (Juglans regia)
Acest copac puternic si rezistent poate atinge o inaltime de 30 de metri si creste in special in regiuni cu clima blanda. Florile gal-ben-verzui ale nucului apar in lunile aprilie si mai.
Esenta este obtinuta prin metoda fierberii.


Sufletul tei

Nucul intruchipeaza potentialul sufletesc al hotararii si ai do-, rintei de a o lua de la inceput.


Caracteristici

Nucul este folosit in situatii deosebite, cand au loc schimbari importante in ata, de exemplu o casatorie, schimbarea locului de munca sau schimbarea domiciliului. Oamenii care au nevoie de un tratament cu nuc au un comportament nesigur si sunt usor influ-enili, avand mari dificultati in luarea unei decizii. Au idealuri pe care incearca sa le atinga, insa pot fi abatuti din drumul lor cu multa usurinta daca sunt confruntati cu argumente serioase.


Nucul ajuta si oameni care trec prin perioade de schimbari biologice naturale, de exemplu menopauza, menstruatie, pubertate si nu reusesc sa se obisnuiasca cu starea lor.
Aceste persoane manifesta de multe ori dorinta puternica de a schimba ceva, de a realiza un lucru deosebit. Desi incep sa lucreze plini de elan si energie, fiind connsi ca fac cea ce trebuie, pot fi influentati foarte usor si adusi in situatia de a-si schimba parerea. Le ne foarte greu sa se desprinda de trecut si sa se adapteze la o noua situatie si nu renunta usor la vechile obiceiuri. De exemplu, dupa o despartire raman inca foarte legati afectiv de fostul prieten sau fosta prietena.


Copii

Acesti copii deosebit de sensibili si timizi nu sunt deloc pregatiti pentru a infrunta greutatile etii.
Orice schimbare le provoaca stari de frica si neliniste. Se adapteaza foarte greu la o situatie noua, de exemplu daca un profesor indragit este inlocuit, au probleme mari pana cand se obisnuiesc.


Efectele florii de nuc
Nucul confera acestor persoane siguranta si silitatea necesare pentru a-si putea atinge scopurile propuse.
Parerile si sfaturile celor din jur nu mai au o influenta atal de puternica asupra lor. Stiu ce vor si isi urmeaza calea cu hotarare, lasandu-se calauziti de intuitia lor.


Alte masuri de precautie

Tinand cont de situatia lor, este mai bine ca, in momentul in care s-au hotarat sa porneasca pe un drum nou, sa ete sfaturile celor din jur, care i-ar putea abate de la calea aleasa. De fapt, ei stiu foarte bine ce au de facut, insa trebuie sa-si canalizeze mai bine potentialul energetic.
Si antrenamentul mintal ajuta foarte mult pentru ca aceste persoane sensibile sa-si atinga mai usor scopul.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2020 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Tratarea cu ajutorul florilor
  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai