mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Tratarea cu ajutorul florilor
Index » Boli si tratamente » Terapia florala » Tratarea cu ajutorul florilor
» Greseli repetate

Greseli repetate


Share

Castanul salbatic este ta cea mai potrita pentru persoanele care fepeta neincetat aceeasi greseala fara sa invete nimic din ea.


Alte flori

Vita alba: Oamenii care sunt tot timpul \"cu capul in nori\" si comit greseli din neatentie, fiind mereu cu gandul in alta parte. Slabanog: in acest caz greselile sunt comise din nerabdare.


Mugure de castan salbatic (Aesculus hippocastanum)

Acest copac impunator ajunge la o inaltime de 25 m, iar florile lui albe, cu semne rosii sau galbui. infloresc in lunile mai si iunie. Numai mugurii sunt folositi pentru producerea esentei.


Esenta se obtine prin metoda soarelui.

Sufletul tei
Doctorul Bach a descoperit in muguiele castanului salbatic capacitatea de a invata permanent si de a o lua de la capat, fara a se descuraja niciodata. Asa cum mugurele ia tot timpul decizia de a se dezvolta, lasand libera floarea, tot asa vor invata si oamenii sa-si coordoneze lumea ideilor in asa fel incat sa fie capabili sa ia decizia corecta la momentul potrit.


Caracteristici
Persoanele care necesita un tratament cu mugure de castan salbatic nu poseda capacitatea de a invata din greselile proprii sau din greselile altora.In timp ce altii trag concluzii din lectiile de ata pe care le primesc, pentru ca in itor sa stie cum sa se comporte intr-o situatie similara, oamenii respecti ajung, cand sunt confruntati cu aceleasi probleme, sa comita aceleasi greseli. Nu sunt capabili sa traga concluzii din diferitele intamplari prin care trec si sa le prelucreze emotional. Evenimentele negative sunt pur si simplu date la o parte, sunt sterse din memorie, si din acest motiv nu invata nimic din ele. Aceste persoane dau senzatia celor din jurul tor ca au sters efectiv cu buretele trecutul lor. Se invart tot timpul in jurul acelorasi probleme, luand aceeasi decizie, de parca ar fi confruntati pentru prima oara cu o situatia respectiva. Aceasta deficienta se manifesta si fizic, ei suferind de boli care apar periodic. Deseori, ei vorbesc despre faptul ca lucrurile care li se-ntampla permanent nu au niciodata finalul dorit.
Cand primesc sfaturi pertinente, le ignora, astfel incat, pana la urma cei din jurul lor ajung la concluzia ca ei sunt multumiti cu felul tor de ata. Se apuca de multe lucruri odata, fara sa le duca pana la capat.
Copii

Haosul este caracteristica dominanta in ata acestor copii, acasa, afara, la scoala. Nu acorda atentie lucrurilor care apartin altora. Nu invata din greselile proprii, sunt neatenti si necugetati.


Efectele mugurelui de castan salbatic

Cu ajutorul acestei Dlante se imbunatateste capacitatea de invatare, astfel incat persoanele afectate se vor confrunta cu mat multa siguranta cu situatiile etii de zi cu zi. \"Omul din greseli invata\", suna vechea zicala care se va putea aplica si acestor oameni.
Ei vor folosi experienta dobandita pentru a eta neplaceri si incurcaturi, deoarece acum sunt capabifi sa prevada si sa aprecieze mai bine o situatie.
Alte masuri de precautie
Urmatorul exercitiu poate fi de ajutor pentru a invata sa porneasca pe un drum nou: seara, cand stau in pat, sa lase sa se deruleze in fata ochilor toate intamplarile din acea zi. Apoi, trebuie sa incerce sa analizeze si sa aprecieze fiecare lucru in parte, de exemplu ce au invatat dintr-o anume situatie sau cum ar reactiona diferit intr-un caz similar.
De asemenea, se recomanda si un tratament psihoterapeutic. Astfel cei care repeteta mereu acelasi greseli ar putea fi confruntati direct cU intamplari la care acesti pacienti nu s-au gandit niciodata sau au vrut sa le ete, pentru ca le lipsea curajul sau era prea obositor.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2020 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Tratarea cu ajutorul florilor
  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai