mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Principiile imunizarii si folosirea vaccinurilor
Index » Boli infectioase » Principiile imunizarii si folosirea vaccinurilor
» Utilizarea vaccinurilor

Utilizarea vaccinurilor


Share

Recomandarile pentru utilizarea vaccinurilor in Statele Unite sunt elaborate de mai multe grupuri si organizatii. in incercarea de a sili un singur program de imunizare a copiilor, Academia Americana de Pediatrie (AAP) si Comitetul de Avizare a Practicilor de Imunizare (ACIP) si-au reunit recomandarile lor de vaccinare si aceasta rsiune reunita a fost aprobata de Academia Americana a Practicilor de Familie (AAFP). Aceste recomandari sunt rezultatul proceselor de colaborare dintre grupurile de recomandare, industria farmaceutica si FDA.

Vaccinurile recomandate in 1996 pentru folosirea de rutina la sugari, copii si adulti si cele de uz special sunt prezentate in elele 122-4 si respectiv, 122-5; si programele pentru imunizarea copiilor si adultilor sunt ilustrate in ura 122-2 si elul 122-6. Recomandarile privind calea de administrare, locul si doza de vaccin deriva din consideratii teoretice, testele experimentale si din experienta clinica; devierile de la aceste recomandari pot aa ca rezultat o protectie inadecvata. Intervalele dintre doze, mai mari decat cele recomandate, nu diminueaza raspunsul protector final ci doar il intarzie. Nu este necesara reluarea de la inceput a unui program intrerupt sau adaugarea unei doze suplimentare. in contrast, vaccinurile administrate la intervale mai scurte decat cele recomandate pot aa ca rezultat raspunsuri ineficiente.


Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2022 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
  Sectiuni Boli infectioase:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai