mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Vitaminoterapia
Index » Boli si tratamente » Vitaminoterapia
» Vitamina c

Vitamina c


Desi s-a aratat ca vitamina C reduce cresterea tumorilor la animale, rolul sau in tratarea cancerului uman este controversat. Cameron si Pauling au declarat ca administrarea de doze ridicate de ascorbat de sodiu (5-l0 grame pe zi) mareste gradul de supravietuire al pacientilor cu grad ansat de cancer. Acesti pacienti au fost tratati fie minimal cu terapii conventionale sau nu au fost tratati cu terapii conventionale deloc. Alti oameni de stiinta au afirmat ca doze mari de vitamina C s-au dovedit ineficiente in cazul pacientilor cu cancer terminal. Acesti pacienti au fost tratati intens cu radiatii si chimioterapie inainte de a li se administra vitamina C.Astfel, diferenta de rezultate poate sa se datoreze faptului ca in cazul pacientilor lui Cameron si Pauling, celulele canceroase erau inca sensibile la vitamina C, in timp ce celulele celorlalti pacienti au devenit mai complexe in urma acestor tratamente cu substante chimice si radiatii si au devenit rezistente la vitamina C. Asadar tratamentul cu vitamina C poate sa se dovedeasca intrucat util cand e administrat inaintea aplicarii terapiilor cu radiatii sau chimioterapiei.

Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor