mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Vitaminoterapia
Index » Boli si tratamente » Vitaminoterapia
» Chimioterapia

Chimioterapia


In tratarea cancerului se folosesc extensiv multe substante chimice toxice, adesea in combinatie cu metodele chirurgicale si radiatiile. Aproape toate distrug nu doar celulele canceroase, ci si celule sanatoase, ceea ce produce imbolnaviri si distruge sistemul imunitar al organismului, sporind riscurile aparitiei unor noi cancere la pacientii ce supravietuiesc peste cinci ani.

S-a observat incidenta leucemiei (cancer al sangelui) si a tumorilor solide printre supravietuitorii chimioterapiei si terapiei prin radiatii, iar procentajul este de 10.Totusi, perioadele de observatie pe care se bazeaza cifra de mai sus nu depaseste zece ani de la terminarea tratamentului respecti Conform celor cunoscute in prezent, riscul

producerii leucemiei poate sa nu sporeasca in cei zece ani, in schimb ramane cel al formarii de cancere solide si de aparitie a altor boli, in perioade de pana la treizeci de ani de la terminarea tratamentului. In ciuda acestor limite, chimioterapia trebuie folosita pana la elaborarea altor metode de tratament.

Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor