mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Apararea de infectii sl accidente
Index » Sanatatea familiei » Mama si copilul » Apararea de infectii sl accidente
» Exista cabinete de ginecologie infantila ?

Exista cabinete de ginecologie infantila ?


Share


Da, sunt nou create si sunt izvorate din grija pe care o are astazi Ministerul Sanatatii, pentru copil st pentru viitoarele mame.

Ginecologia infantila inseamna de fapt prevenirea si tratarea anomaliilor genitale ale fetitelor, ale deficientelor hormonale si ale altor boli, posibile chiar de la nastere.
Este o ramura a obstetricii si ginecologiei, in colaborare cu pediatria. Fetitele sunt controlate si urmarite chiar de la nastere la cabinetele speciale, tratandu-se bolile congenitale sau dobandite, facandu-se educatia sanitara, pe aceasta linie, parintilor, personalului din crese, camine, celui didactic ' precum si celui sanitar, in perioada delicata a pubertatii, controlul devine si mai intens peniru a se combate orice dereglare {tulburari menstruale, hemoragii etc.) care poate apare. Este de la sine inteles ca o fata rahitica, cu bazinul stramt, o fetita cu luxatie congenitala de sold sau care a avut un accident, cu fractura de bazin ' precum si cele cu insuficiente hormonale ' mai tarziu, nu vor putea avea usor copii sau nu vor naste fara incidente. Vazute din timp, aceste defecte se pot corecta sau, in orice caz, fiind cunoscute, se poate prevedea atitudinea cea mai corecta in asistenta nasterii.
Exista cabinete de ginecologie infantila. in toate marile centre : \'Cluj-Napoca, Braso Sibiu, Ploiesti, Targu-Mures, Timisoara etc. In Capitala sunt mai multe cabinete, la marile clinici si policlinici de obstetrica-gi-necolugie, precum si unele particulare, cu medici primari experimentati.
Tipareste Trimite prin emailAdauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2022 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor

  Sectiuni Sanatatea familiei:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai