mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Sunetul
Index » Boli si tratamente » Terapia prin sunete » Sunetul
» Armonicele

ArmoniceleCu totii avem capacitatea instinctiva de a sesiza calitatea sunetului. Auzim si apreciem sunetele ca fiind bune sau rele, placute sau neplacute, haotice sau ordonate, zgomotoase sau muzicale. De pilda, atunci cand un muzician atinge coardele unei laute, o parte din undele sonore produse de acesta sunt absorbite, transformate si retransmise de catre carcasa de lemn a instrumentului, care intra in rezonanta. Drept rezultat, apare o combinatie de sunete delicate si placute. Efectele terapeutice ale sunetelor muzicale sunt situate la polul opus fata de conotatiile negative ale zgomotelor. "Zgomotul\" apare ca rezultat al unor unde sonore dezordonate, neorganizate, a caror frecventa si lum nu sunt corelate.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor