mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Sunete pentru meditatie
Index » Boli si tratamente » Terapia prin sunete » Sunete pentru meditatie
» Abordarea mantrelor

Abordarea mantrelor


Share

Fiecare mantra aderata isi are forma sa melodica, unica - ura sa specifica conform sistemului Chladni, sau imaginea Jenny caracteristica ( . 29). Aceasta forma melodica dateaza din timpuri stravechi.
Energia acumulata se afla la nivelul sunetului mantric, care, o data cu trecerea timpului si prin repetitie castiga o "viata proprie\". Energia fi de ajutor, la inceput, pentru a insoti in primele etape ale disciplinei mantrice. Exemple de mantre sunt prezentate la inile 92-93. Treptat, mantra deveni prietenul dumneavoastra respectat, un stalp puternic pentru sustinerea hotararilor pe care le luati.
Cum au putut mantrele sa strabata prin timp?
Multe mantre vechi si inspirate le-au aparut misticilor si misionarilor in timpul revelatiilor, pe cand acestia erau cufundati in meditatii adanci. O parte din realizarile si virtutile lor sunt transferate, cu ajutorul sunetului, in inima celor devotati. Aceste sunete sacre sunt considerate a fi coborat, prin intermediul inteleptilor, de pe taramul subtil al Anahatei, ramanand un mijloc consacrat de expansiune si ascensiune pentru generatiile viitoare. intr-un sens, insa, mantrele sunt vesnice; ele sunt uitate si redescoperite continuu, sunt cand vechi, cand noi, iar sursa, forta si scopul lor apartin eternitatii. De la cantecele budiste traditionale pana la undele de devotament sincer care izvorasc din propria dumneavoastra inima pentru a se transforma in cantec - toate acestea reprezinta filamente mantrice ale firului traditiei din care este tesut vesmantul continuu al unitatii.
Studiul si practicarea mantrelor se extind de-a lungul intregii vieti. Daca sunteti atras de meditatie si de domeniul terapiei prin sunete, este cel mai bine sa primiti instructiuni din partea unui initiat in domeniu. Amintiti- ca trebuie sa grabiti incet - atunci cand elevul fi pregatit, aparea si profesorul.Tipareste Trimite prin emailloading...
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2020 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor

  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai