mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
   
     Natureshop
  ARGES Bascov
Adresa: Rotaresti DN98
Telefon: 0752600108
"Dintre toate medicamentele, cel mai bun leac este ingrijirea sanatatii"
  Prezentare
  Servicii medicale
  Locuri de munca libere
  Contact
  Anunturi
Nume *
E-mail *
Mesaj *

Cod *

Scrie codul din imaginea alaturata!
 

 

Prezentarea Cabinetului medical

 

CAPSIO Alergie & Sinuzită, destinat ameliorarii in minute a simptomatologiei asociate alergiei şi sinuzitei: congestie, nas care curge, nas infundat, durere de cap, stranut. Extrasul de ardei iute (capsicum), uleiul de eucalipt, de rozmarin, apa saracita in deuteriu, sarea de la marea moarta sunt doar cateva dintre ingredientele acestui produs unic.
CAPSIO Migrena, destinat ameliorarii in minute a durerilor de cap si cefaleei de cauza diversa. Extrasul de ardei iute (capsicum), uleiul de busuioc, apa saracita in deuteriu, sarea de la marea moarta sunt doar cateva dintre ingredientele acestui produs unic.
CAPSIO Raceala si Gripa in care am pus extrasul de ardei iute (capsicum), ulei de brad, apa saracita in deuteriu, sare de la marea moarta, pentru ameliorarea in minute a simptomatologiei asociate racelii si gripei, inclusiv a febrei.

CAPSIO Solutie Salina Hipertona, cu un continut de sare mai mare decāt in organismul uman si adaos de ulei de salvie cu efect antimicrobian destinat afectiunilor din sfera ORL a adultului.
CAPSIO Kids Solutie Salina Izotona, spala delicat mucoasa nazala a copilului, cu o concentratie de sare asemanatoare celei din organism, inlatura impuritatile, scade congestia si reduce incarcatura microbiana.

Servicii medicale oferite

Lista specializarilor Natureshop

 

    Medicina alternativa si naturista

Locuri de munca disponibile

Natureshop are urmatoarele joburi disponibile:

 

Anunturi

Probleme cu alergia, sinuzita, migrena, răceala sau gripa? Capsio le rezolva natural, fară obişnuinta, făra dependenţă! Vezi mai multe despre CAPSIO pe capsio.eu şi cumpară aceste produse unice pe natureshop.ro la un preţ promotional!

 

Contact

Adresa web


https://www.natureshop.ro
https://www.mediculmeu.com/servicii-medicale/farmacii/arges/natureshop.php

Formular de contact

Telefon: 0752600108