mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali
Alte tipuri de fertilizari
Index » Sanatatea familiei » Planning familial » Alte tipuri de fertilizari
» Alta solutie - adoptia

Alta solutie - adoptia


ShareIn comunitatea internationala procedura de infiere a copilului in scopul educarii acestuia in sanul familiei poarta denumirea de adoptie (adoptare). Acest termen defineste procesul cu referire atat la copii, cat si la parintii acestora adoptivi. Procedura este destul de raspandita in lume si nu este obligatoriu ca parintii adoptivi sa fie un cuplu steril (fara copii). Vorbim insa tocmai despre aceste cupluri, care in virtutea unor cauze ce nu pot fi inlaturate, sunt nevoite sa recurga la cai alternati. Pentru majoritatea cuplurilor, decizia de a adopta un copil este una dificila. Unii ajung sa ia in calcul aceasta posibilitatea dupa un tratament lungsi fara rezultat, altii-sub influenta mediului. Vor exista insa si cupluri care vor renunta in cele din urma la adoptie, coplesiti de responsabilitatea ce ar trebui s-o poarte pentru copilul adoptat. Pot fi intelesi cei care vad in copil o prelungire a eului lor, fie si numai in fizic, sau cei cu o situatie financiara mai precara, care-si pun la indoiala posibilitatile de a-i satisface copilului necesitatile in crestere. Pentru cei care insa nutresc o dragoste nestavilita pentru copii, adoptia este totusi sansa de a duce o viata de familie normala. Insa problemele cuplului fSra copii nu iau sfarsit o data cu luarea deciziei de adoptare. in primul rand, vor fi probleme de ordin organizatoric, mai intai trebuie gasit copilul dorit, urmeaza apoi drumurile pe la dirse instante, pregatirea documentatiei s.a.m.d.
Apoi apar un sir de alte probleme de ordin juridic si etic de care viitorii parinti iau act in procesul de pregatire a documentatiei. Desi adoptia unui copil implica o multitudine de probleme, deseori aceasta salaza casnicii de la destramare.Tipareste Trimite prin email

Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor

  Sectiuni Sanatatea familiei:


 
Fa-te cunoscut! invitatie-1
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie-2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie-3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai