mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Machiaj
Index » Dieta nutritie » Cosmetica » Machiaj
» Machiajul pentru orice ocazie

Machiajul pentru orice ocazie


Share

Cosmetica pe plaja


Alifie pentru distanta

Destinderea in zilele libere


Culori care se prelingCuprins:

Baile de soare

Sportul de iarna

Zilele libere

Sporturi nautice

Antrenamentul pentru a fi in formaBaile de soare

sus sus
Filtrele colorate împotriva soarelui apăra locurile mai sensibile


Fondul de ten aplicat pe piele, chiar dacă apără de razele ultraviolete, pentru băile de soare nu este suficient.
în afară de aceasta, el îngreunează pielea şi opreşte bronzarea. Cine vrea să arate proaspăt, acela poate să întrebuinţeze o cremă pentru soare colorată. Filtrele colorate contra soarelui (verzi, albastre, galbene) se pot aplica pe pleoape, buze şi pomeţi
Arată vesel şi apără destul de mult de razele solare. Ri-melul de pe gene se va prelinge dacă veţi întrebuinţa creme grase contra soarelui.
De aceea, pe timpul concediului este mai bine să vă vopsiţi genele la un coafor.

Sportul de iarna

sus sus
Cremele colorate pentru soare vă dau un aer proaspăt, dar pot uşor să murdărească gulerul şl gluga. Este mult mai bună: creama de autobronzare şi pe urmă aplicată o cremă contra soarelui cu filtre puternice. De culoarea roz a obrazului se vor îngriji frigul şi vântul.
Rujul cu o tentă de albastru sau galben trebuie să se asorteze cu pielea înroşită. Culoarea pentru pleoape la schiat, este albicioasă. Fiţi atentă cu culorile curcubeului. Pe un timp de iarnă friguros şi o piele albăstruie de ger, ele par puţin atractive.

Zilele libere

sus sus
In fine nu trebuie sâ ne machiem - poate totuşi puţin
lata o varianta pentru zilele .de lenevlre\' pe care le petreceţi în doi: faceţi pielea puţin mată - cel mai bine cu o pudra roz. Pe pomeţi şl pe pleoape puneţi cu ajutorul pensulei pudra roz - de o culore roz pal sau ceva mai vie. Faceţi conturul ochilor cu un tuş de culoare înschisâ. Pe buze puneţi un ruj de culoare deschisă, ce se asortează cu cel de pe pomeţi, amestecat cu sclipici, sau ungeţi puţin cu o cremă.Sporturi nautice

sus sus
Oare există culori rezistente la apă? Câte doriţi.
Fondul de ten compact, de exemplu, cremă roz pentru pomeţi şi cremele colorate pentru pleoape rezistă şi la plonjările în apă - şi lasă urme doar pe prosopul cu care vă ştergeţi. Rujul de buze şi creionul dermatograf - de asemenea rezistă la apă - la fel şi rimelul.
Dar totuşi fiţi mai prevăzătoare cu machiajul! O linie uşoară, colorată, puţin tuş şi alifie de buze de culoare naturală - dacă vă machiaţi mai strident veţi părea caraghioasă şi deplasată.

Antrenamentul pentru a fi in forma

sus sus
Nu arăţi sportiv daca te machiezi prea tare.
Când practici sporturi care te fac să transpiri - ca teni-sul, alergări, atletism uşor sau te ocupi de gimnastică aerobică - machiajul, la drept vorbind, este complet deplasat. Cei care se ocupă de sport să se mulţumească cu crema de autobronzare, care face tenul mai proaspăt şi nu se întinde, oricât de mare ar fi efortul. Nu aveţi nevoie de colorarea obrajilor, căci efortul îi va colora. Coloraţi doar puţin genele şi puneţi alifie pe buze - este de ajuns.Tipareste Trimite prin emailloading...
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2020 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor

  Sectiuni Dieta nutritie:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai