mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Terapia florala
Index » Boli si tratamente » Terapia florala
» Combinarea plantelor

Combinarea plantelorDupa sau chiar in timpul silirii diagnosticului, este aleasa floarea care trebuie sa remedieze conflictul sufletesc al pacientului. Din esenta acestei flori si cu ajutorul altor mijloace auxiliare se obtine amestecul corespunzator.In mod ideal, este folosita o singura floare care corespunde potentialului sufletesc al pacientului. insa, de cele mai multe ori, sunt necesare mai multe te, deoarece problemele interioare ale pacientului sunt complexe, tratamentul urmand sa se desfasoare pe mai multe uri.In general, este recomandabil sa nu se foloseasca prea multe flori diferite; in orice caz, nu mai mult de sase.
Desi uneori ar mai putea fi folosite si alte flori, trebuie limitat numarul acestora, pentru a nu depasi cifra mai sus mentionata.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor