mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Boli
Index » Boli Si Tratamente » Boli
» SADO-MASOCHISMUL

SADO-MASOCHISMUL


Share
O preferinas pentru activitatea sexuala care implica utilizarea durerii, umilirii sau constrangerii. daca Subiectul prefera sa fie cel care primeste o astfel de stimulare, aceasta este numita masochism, daca prefera sa fie care o produce, sadism. Adesea un individ obtine excitatia sexuala din ambele activitati, atat sadice cat si masochiste.


Grade usoare de stimulare masochista sunt uzual folosite pentru a creste o activitate sexuala altfel normala. Aceasta categorie trebuie sa fie utilizata doar atunci cand activitatea sado-masochista reprezinta cea mai importanta sursa de stimulare, sau este necesara pentru obtinerea satisfactiei sexuale.


Sadismul sexual este uneori dificil de diferentiat de cruzimea din situatiile sexuale, sau de furia necorelata cu erotismul. Cand violenaa este necesara pentru trezirea erotica, diagnosticul poate fi clar stabilit.


Include: sadismul; masochismul.


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2020 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
  Sectiuni


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai