mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Boli
Index » Boli Si Tratamente » Boli
» EXCHIBITIONISMUL

EXCHIBITIONISMUL


Share
O tendinas recurenta sau persistenta de a-ti expune propriile organe genitale strainilor (de obicei de sex opuS) sau oamenilor in locuri publice, fara invitatia sau intenaia unui contact mai strans. Exista de obicei, dar nu invariabil, excitatie sexuala in timpul expunerii si actul este de obicei urmat de masturbatie. Aceasta tendinas poate fi manifestata in timpul stressului sau crizelor emotionale, existand intre ele lungi perioade fara astfel de comportament.


INDREPTAR DIAGNOSTIC:
Exchibitionismul este virtualmente limitat la heterosexualii barbati care expun femeilor adulte sau adolescente, de obicei confruntandu-se cu ele de la o distanas prudenta in unele locuri publice. Pentru unii dintre ei exchibitionismul este singura lor manifestare sexuala, dar altii continua obiceiul simultan cu o viata sexuala maritala activa, desi imboldurile lor pot deveni mai presante in perioadele de conflict marital. Majoritatea exchibitioni_tilor g_sesc tendinaa lor dificil de tinut sub control si strtine de eul lor. daca martorul apare socat, insptimantat, acest lucru creste adesea excitarea exchibitionistului.

loading...


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2020 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
  Sectiuni


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai