mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Doctor Don Olivia Vivian Liana
Index - specializarea Psihiatrie - Don Olivia Vivian Liana

Don Olivia Vivian Liana doctor - medic

Lista Spitale Farmacii Medici Cabinete medicale

Don Olivia Vivian Liana

Medic Medic Specialist in Psihiatrie din judetul Cluj

 

Specializarea:
Medic Medic Specialist in Psihiatrie

Competente in medicina:


Loc de munca:Spitalul Clinic Judetean de Urgenta
Adresa: Strada Clinicilor nr. 3 - 5 ,
Cluj-Napoca, judetul Cluj
Telefon: 592771 / 597852

U.M.F. "Iuliu Hateganu"
Adresa: Strada Emil Isac nr. 13 ,
Cluj-Napoca,

Adresa:


Parerile altora despre Don Olivia Vivian Liana


O superba
Extraordinar de eficienta. Recunostinta.
medic de exceptie
Numele meu este Danci Vasile. Locuiesc în Borșa, jud. Maramureș și da, am fost tratat de acest medic (Doamna doctor medic curant primar de psihiatrie Don Olivia Vivian Liana). Dânsa mi-a stabilit și diagnosticul și anume - schizofrenie paranoidă. Am fost internat și externat de mai multe ori pe perioada a circa 11 ani, între anii 2002 și 2013. Am primit și tratament pe care îl urmez conștiincios. Tratamentul meu e următorul - 1 tabletă de Quetiapină Teva 400 mg (e ca și Seroquel-ul de 400 mg, numai că e fabricat de români), 1 plic de Orfiril Long 1000 mg și 1 tabletă de Levomepromazin 25 mg, zilnic, plus o injecție de Rispolept Consta de 50 mg, una la 2 săptămâni. Acum am 44 de ani și nu spun că mă simt bine ori rău, spun doar că sunt conștient că orice boală nu se poate trata astfel încât să fii 100% sănătos, toți suntem mai mult sau mai puțin bolnavi sufletește din cauza păcatelor și se îmbolnăvește și trupul din cauza bolii sufletului. Tratamentul, medicamentele și mersul la biserică, participarea la sfintele slujbe, liturghii, pot ameliora starea pacientului. Eu sunt creștin ortodox și știu că biserica e spital duhovnicesc. La Cluj-Napoca, pe lângă tratamentele administrate, participam și la slujbe de sfântul maslu, prin participarea câtorva preoți și a diferiților pacienți, pentru sănătate. Am avut ocazia să cunosc mulți oameni acolo, în Pavilionul 2 (la secția închisă și deschisă). Am evadat de câteva ori de acolo, dar îmi pare rău, doamna Don vă rog să mă iertați. Oamenii cu care am avut contact social și am avut onoarea să-i cunosc, au fost din mai multe branșe, ca să le zic așa: medici, rezidenți, rezidente, asistenți, asistente, infirmiere și colegii de suferință, pacienții. În mod paradoxal, deși la început mă temeam, încă din anul universitar 1992/1993, când stăteam în căminul 1 Hașdeu de băieți de la facultatea de științe economice (am făcut cel mai prestigios liceu din Maramureș și facultatea la Universitatea Babeș-Bolyai). Capătul străzii Hașdeu din Cluj-Napoca e chiar peste drum de spitalul clinic de urgență de psihiatrie, Pavilionul 2 și trecând odată când eram prin anul 1, ieșind din strada Hașdeu și mergând la facultate, unde acum e Curtea de Apel Cluj, am văzut vreo 2 sau 3 oameni stând pe o bancă în curtea spitalului și atunci mi-a fost pe moment frică de ei, simțind că poate voi ajunge și eu vreodată acolo, ceea ce s-a și întâmplat. Primul doctor la care am fost era domnul Secăreanu, în anul 2002. De ce ți-e frică nu scapi. Dar, în dragoste nu există frică, iar dragostea presupune și prezența fizică lângă oameni. De circa 5 ani sunt acasă, urmez tratamentul zilnic. Sfatul meu e următorul - fiecare și-a ales o cruce de dus și care îi este rânduită de Dumnezeu. Bucurați-vă când vă duceți crucea. Numai așa puteți să vă feriți de numeroase afecțiuni și dezechilibre psihice. Vă salut cu drag, eu, Vasile și sper că această mini poveste v-a ajutat!


Ai fost tratat de acest medic? Cum s-a comportat?
Ce boala ai avut? Cum te simti acum?
Ce tratamente ai urmat?

In cazul unei nemultumiri povestea ta spusa online poate feri pe altii de la "dezastru".
Daca esti multumit recomandarea pe care i-o dai medicului poate salva si alti pacienti.

Povestea ta poate salva vieti.

Adauga aici comantariul tau


Scrie mai jos codul din imaginea alaturataAdauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2021 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai

 

Medici specialisti din judetul Cluj


- Pop Corina Elena
- Moldovanu Mihaela Carmen
- Moldoveanu Luiza Madalina
- Molnar Adrian
- Molnar Anamaria