mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Index » »
» Undestor

Undestor







testosteronum


Compozitie:
Fiecare capsula contine 40 mg testosteron undecanoat dizolvat in acid oleic.


Indicatii:
Terapie de substitutie hormonala cu testosteron in tulburari hipogonadice masculine, de exemplu: dupa castrare; eunuchoidism; hipopituitarism; impotenta de natura endocrina; simptome ale climacteriului masculin, cum ar fi scaderea libidoului si slabirea activitatii mentale si fizice; anumite tipuri de infertilitate, datorate tulburarilor de spermatogeneza. In plus terapia cu testosteron se poate recomanda in osteoporoza deficientei androgenice.
Dozare: In general, doza se adapteaza in functie de raspunsul individual al pacientilor. De obicei, este corecta o doza de 120-l60 mg/zi timp de 2-3 saptamani, urmata de o doza de mentinere de 40-l20 mg/zi.


Administrare:
Capsulele de Undestor trebuie luate dupa masa, cu putin lichid daca este necesar si inghitite intregi, nemestecate. Este de preferat ca o jumatate din doza sa fie luata dimineata si o jumatate seara. Daca numarul de capsule este impar, doza mai mare trebuie luata dimineata.




Contraindicatii:

Carcinom prostatic sau mamar diagnosticat sau suspectat.
Avertizari si

Precautii:
Daca survin reactii adverse asociate consumului de androgeni, tratamentul trebuie intrerupt, iar dupa disparitia simptomelor el va fi reluat in doza mai mica. Pacientii cu insuficienta cardiaca latenta sau evidenta, afectiune renala, hipertensiune, epilepsie sau migrena (ori antecedente ale acestor afectiuni) trebuie supravegheati cu atentie, deoarece uneori androgenii induc retentie de sare sau de lichid. Androgenii se r folosi cu precautie la tineri aflati la prepubertate, pentru a se evita inchiderea prematura a epifizei sau o dezltare sexuala precoce. Poate aparea o crestere a iodului care se leaga de proteine (PBI), dar acest lucru nu are semnificatie clinica.




Reactii adverse:
Urmatoarele reactii adverse au fost asociate cu terapia androgenica: Priapism si alte semne de stimulare sexuala excesiva. La baietii aflati la prepubertate, dezltarea sexuala precoce, o frecventa mai mare a erectiilor, marirea penisului si inchiderea prematura a epifizei. Oligospermie si lum scazut al ejacularii. Retentie de apa si sare.


Producator:
Organon



Articole care vorbesc despre Undestor


Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor




  Sectiuni :


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai
Cauta in site:  
 
Taguri:
buze amare hydrastis canadensis hepar sulfur
Sambata
2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024