mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  

Doctor
Index - specializarea Chirurgie Generala -

doctor - medic

Lista Spitale Farmacii Medici Cabinete medicale

Medic in din judetul Cluj

 

Specializarea:
Medic in

Competente in medicina:


Loc de munca:Adresa:

Parerile altora despre


Doctorul Ioan Simon este un om cu tinuta morala si profesionala de mare exceptie, unul dintre cei mai valorosi chirurgi din tara.Ii multumim pentru reusitele sale!
Regret nespus postarea comentariului de mai sus pentru doctorul Simon. L-am rugat sa vorbeasca cu administratorul site-ului pentru a sterge aprecierea falsa facuta, dar din lipsa de verticalitate si scrupule, marele om refuza sa intreprinda ceva in acest sens. Probabil, colaboratoarele lui, pe care le filmeaza in timp ce exerseaza pentru adevarate filme XXX, ar fi dezamagite sa-l cunoasca cu adevarat.
Subsemnatul dr. SIMON IOAN, domiciliat în Cluj- Napoca, str. Aron Desiușianu, nr. 36, jud. Cluj, identificat cu CI, seria KX, nr. 827465, CNP 1630710060771, cu domiciliul procesual ales la Cabinet Individual de Avocat “ Păun Adrian Ciprian ”, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Anatole France, nr. 62, Cluj, tel: 0722202690, email: acpaun@gmail.com, în temeiul art. 71, 72, 73 Cod Civil, formulez prezenta: Prin care vă solicit sa dispuneți în 24 de h ștergerea de pe site-ul dumneavoastră a contului, datelor și a tuturor comentariilor care fac referirere la dr. SIMON IOAN. Astfel, conform art. 72 Cod Civil, orice persoană are dreptul la respectarea demnității sale, fiind interzisă orice atingere adusă onoarei și reputației unei persoane, fără consimțământul acesteia. Mai mult, art. 73 Cod civile prevede: “ Orice persoană are dreptul la propria imagine ”. Prin datele si infromatiile prezente pe site-ul dumneavoastră, se aduce atingere drepturilor mai sus prezentate, încălcându-mi atât viața privată, onoarea, reptutația, cât și propria imagine. Dreptul la viaţă privată garantează dreptul la intimitate, noţiunea folosită în doctrină şi jurisprudenţă americană, ori dreptul de a fi lăsat în pace, pentru a utiliza o noţiune mai puţin juridică, dar care descrie cel mai bine situaţia dorită de persoana în cauză. În concepţia Curţii, viaţa privată înglobează două aspecte:dreptul unei persoane de a trăi după cum doreşte, la adăpost de priviri indiscrete, şi dreptul unei persoane de a-şi dezvolta relaţiile cu semenii săi, motiv pentru care se poate afirma că noţiunea de viaţă privată înglobează două elemente principale: viaţa privată personală şi viaţa privată socială, precum și de practica Curții Europene a Drepturilor Omului care a statuat în cauza Niemietz contra Germaniei că protecţia vieții private a unei persoane nu se limitează doar la cercul său intim, ci include și timpul şi parcursul activităţii sale profesionale. In cazul in care nu veti lua in considerare solicitarea mea, voi considera o încălcare a dreptului la viață privată si voi cere instanţei să va oblige să îndepliniti oricare măsuri socotite necesare de către instanţă spre a ajunge la restabilirea dreptului atins.

Advertisement

Trebuia doar sa-mi stearga postarea initiala.Am vrut sa promovez niste oameni care chiar nu meritau. Cat despre a doua postare, sunt suficiente filme/fotografii/martori care au asistat la videoapeluri..
Dr.Simon trebuia sa-si asume consecintele, in momentul in care si-a facut publice realizarile si a hotarat sa-si distreze pitipoancele transmitand scenele live. Toti au dreptul la intimitate, nimeni nu are nevoie sa inghita badaraniile niciunui asa-zis mare chirurg.
Ar fi un subiect media interesant. Parintii si responsabilii din institutiile de resort ar trebui sa vada cum sunt educate tinerele sperante si cu ce se ocupa unele cadre didactice.
eklfjfklwjfklwe
fssdf


Ai fost tratat de acest medic? Cum s-a comportat?
Ce boala ai avut? Cum te simti acum?
Ce tratamente ai urmat?

In cazul unei nemultumiri povestea ta spusa online poate feri pe altii de la "dezastru".
Daca esti multumit recomandarea pe care i-o dai medicului poate salva si alti pacienti.

Povestea ta poate salva vieti.

Adauga aici comantariul tau


Scrie mai jos codul din imaginea alaturata

Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2017 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor


Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai

 

Medici specialisti din judetul Cluj


- Pop Corina Elena
- Moldovanu Mihaela Carmen
- Moldoveanu Luiza Madalina
- Molnar Adrian
- Molnar Anamaria