mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Sanatatea creierului
Index » Sanatatea familiei » Sanatatea creierului
» Glutationul-minune

Glutationul-minune







Exista inca un mod esential prin care acidul alfa-lipoic va protejeaza indirect creierul. Acidul aifa-lipoic este strans legat de un alt antioxidant important numit glutation. Acest antioxidant este sintetizat de organism, dar cresterea nilului sau in celulele cerebrale sau chiar in celulele sanguine este extrem de dificila. Administrarea glutationului pe cale orala nu este de folos, fiindca mare parte este distrusa de en-zime in tubul digestiv inainte de a putea fi absorbita si livrata celulelor. Nici prin injectarea in sange gluta-tionul nu ajunge la creier.
Exista totusi o cale sigura pentru ridicarea nilului glutationului in sange si in creier: luati acid alfa-lipoic. Acidul alfa-lipoic din sange provoaca cresterea nilului glutationului din creier, dupa cum arata studiile. Molecula de acid alfa-lipoic este suficient de mica pentru a se strecura prin bariera san-ge-creier si, odata ajunsa in creier, regenereaza in mod misterios glutationul, un lucru pe care nici un alt antioxidant nu il poate face.
Din experimente, dr. Packer a aflat ca, adaugand acid alfa-lipoic la dirse tipuri de celule umane si animale in eprubete, productia de glutation a crescut uimitor, cu 30-70%! De asemenea, animalele de laborator hranite cu acid alfa-lipoic au prezentat cresteri rapide si semnificati ale nilului glufa-tionului in organe si in sange.
Este imposibil de estimat cat de important este glutationul in protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi. Unii l-au numit deta antioxidantilor\". In principiu, detoxifica organismul. Studiile arota ca persoanele care au niluri ridicate ale glutationului raman tinere mai multa vreme din toate punctele de dere. Nilurile reduse ale glutationufui prezic bolile cronice, inclusiv tulburarile cerebrale degenerati si moartea timpurie.
IDEEA DE BAZA,: Ca sa fiti siguri ca ati super-protectorul glutation in celulele cerebrale, luati acid alfa-lipoic.



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor




  Sectiuni Sanatatea familiei:


 
Fa-te cunoscut! invitatie-1
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie-2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie-3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai