mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Apa si terapia cu apa (hidroterapia)
Index » Sanatatea familiei » Pielea » Apa si terapia cu apa (hidroterapia)
» Apa degazificata

Apa degazificata







Apa degazificata se poate pregati astfel: incalziti repede o cantitate mica de apa, pana la temperatura de 94-96°C, respectiv pana la acea stare de "izvor alb\", cand balonasele plutesc deja, and aspectul unui lantisor, dar apa inca nu fierbe. in acest moment, luati sul de pe foc si puneti-l in apa rece, pentru a se raci repede. in final, veti avea apa cu structura cristalina unitara. Indicatiile de folosire a ei sunt aceleasi ca in cazul utilizarii apei de ghetar.
Procesul de purificare se poate schimba intrucat: mai intai, apa se ingheata si se topeste, ceea ce o duce la starea de structurare si purificare de corpuri straine nocive, dupa care se incalzeste brusc si se raceste brusc. Astfel, obtinem o apa terapeutica nepretuita, mai ales in afectiunile tractului gastro-intestinal.
Dar s-a dovedit ca si aceasta apa se poate imbunatati. Un adaos de ioni de argint o face intr-ader unica. De exemplu, se poate adauga o cantitate foarte mica de apa de argint sau se pune, in apa, un obiect oarecare de argint.
Apa astfel obtinuta nu este inca ideal de pura. Daca in timpul inghetarii, intervenim in acest proces, apa poate fi eliberata de mari doze de deuteriu (aproximativ 150 mg la 1 1 de apa), nociv pentru om. intrucat apa grea (deuteriul) ingheata prima in congelarea artificiala, trebuie surprins acest moment (gheata ei se depune pe peretii sului, formand straturi fine, ajurate, de gheata deuterizata, in toata cantitatea de apa racita) si se transfera apa in alt s, inainte de a ingheta complet. Apoi, acest s se introduce din nou in congelator, pentru inghetarea definiti.



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor

  Sectiuni Sanatatea familiei:


 
Fa-te cunoscut! invitatie-1
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie-2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie-3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai
Cauta in site:  
 
Taguri:
buze amare hydrastis canadensis hepar sulfur
Sambata
2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024