mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Alimentatia copilului
Index » Sanatatea familiei » Mama si copilul » Alimentatia copilului
» Se pot da ape minerale la copil ?

Se pot da ape minerale la copil ?


Share

De la ce rsta ? Ce fel de ape ?

Se pot da ape minerale usoare, de masa, copiilor de la 2 ani in sus, fie cu ocazia calatoriilor, fie daca s-a obsert ca fac urticarii cand schimba localitatea. Astfel, recomandam apele minerale cu bioxid de carbon : Bor-sec, Biborteni, Zizin, bune ca ape de masa, dar care au si efecte medicale, venind in ajutorul tratamentelor mai energice prescrise de pediatru, Apa minerala Borsec stimuleaza pofta de mancare, este buna la copin care fac usor diaree, se da in hepatite, in urlicara si la cei anemici.


Apa minerala Biborteni, de masa, contine calciu, bicarbonat, fier etc. Este folositoare la copin care fac urti-carii, la cei care au avut hepatita sau nefrita, la cei cu enterocolite cronice, precum si in caz de boli respiratorii, rinofaringite, bronsite, astm.
Apa minerala Zizin, de masa, este utila si in gastrile acide, in conlescenta hepatitei epidemice, de asemenea in urticarie si traheobronsite.
Apa minerala Buzias, de asemenea buna ca apa de baut in tot cursul zilei sau la masa, este buna in diareele cronice, in nefritele usoare, in raceli cronice ale aparatului. respirator si in conlescenta bolilor infectioase. Contine clor, bicarbonat, sulf, sodiu, potasiu,, magneziu si bioxid de carbon.
Apa minerala Harghita, buna pentru masa, de asemenea este folosita ca diuretic si io anemiile usoare. Apa minerala Malnas are un gust medicamentos si este mai putin acceptata de copii, la masa, dar are o buna actiune in dispepsii, la cei care sufera de ficat, ia obezitate, rinofaringito si traheobronsite cronice, la copin mai mart.Tipareste Trimite prin emailAdauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2019 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Dezvoltarea copilului nou nascutul sl sugarul
Igrijirea sl igiena copiluiui
Alimentatia nou nascutulul sugarului sl copilului
Boli si tulburari diverse
Apararea de infectii sl accidente
Diverse
Dezvoltarea copilului
Alimentatia copilului
Medicamente, vitamine, plante medicinale


  Sectiuni Sanatatea familiei:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai