mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Produse destinate tratamentului vezicii biliare si ficatului
Index » Medicamente » Produse destinate tratamentului vezicii biliare si ficatului
» Spirulina

Spirulina






Compozitie: Proteina bruta in compozitia careia s-au identificat toti aminoacizii esentiali si neesentiali, inclusiv tipuri de ARN si ADN specifice organismului uman; lipide, din care o mare pondere o au acizii grasi, inclusiv acidul gama - linolenic, intermediar pentru acidul arahidronic, la randul sau precursor al prostaglandinelor; carotenoizi, din care o mare pondere o are beta - carotenul, precursor al vitaminei A (forma de retinol); vitaminele complexului B (B1, B2, B6, B12), vitamina E, acid folic, pantotenat de calciu, acid nicotinic, vitamina H (biotina); oligoelemente, printre care: Ca, Fe, Mg, Mn, Zn, K, Na unde predomina potasiul si magneziul; ficocianina, principalul principiu activ, responsabil de intensificarea proceselor meolice si alti pigmenti din grupa clorofilei.

Actiune farmacologica: Supliment alimentar ecologic pur, Spirulina contine peste 50 de principii bioacti, prin care intervine in reglarea tuturor functiilor organismului: normalizeaza schimburile de substante la nil celular; resileste legaturile intercelulare degradate; are actiune antioxidanta; stimuleaza si regleaza productia de corticosteroizi, insulina, hormoni tiroidieni, adrenalina, noradrenalina; stimuleaza cresterea prin prezenta factorilor de crestere mentionati; creste capacitatea de aparare a organismului fata de infectii; are rol antitoxic prin facilitarea eliminarii metalelor grele, toxinelor si radionuclizilor, cu rol important in aparitia bolilor maligne; previne scaderea numarului de leucocite dupa roentgen terapie; creste sinteza de hemoglobina si numarul de eritrocite; stimuleaza activitatea organelor hematoformatoare; are efecte benefice in afectiunile oculare; micsoreaza timpul de coagulare si viteza de sedimentare a hematiilor (VSH); hipolipemiant si hipocolesterolemiant; stimuleaza spermatogeneza, combate impotenta si frigiditatea; stimuleaza lactatia; controleaza senzatia de foame si reduce pofta de mancare; regleaza procesele digesti.

Indicatii: Hepatite cronice, ciroza hepatica, gastrite, ulcer gastric si duodenal; diabet zaharat tip II si, in asociatie cu insulina, diabet zaharat tip I; insuficienta renala si corticosuprarenala; obezitate; anemii; hipertensiune arteriala; cardiopatie ischemica; distonie neurogetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut - studenti, elevi, intelectuali; carenta de calciu si magneziu (contine Ca si Mg organic asimilabile); creste lactatia tinerelor mame; impotenta, frigiditate; glaucom si cataracta; retinopatii; incetinirea procesului de imbatranire; profilaxia infectiilor microbiene si virale; profilaxia bolilor maligne; radioprotectie; cresterea performantelor sporti.

Contraindicatii : Nu are contraindicatii si efecte adrse.

Mod de prezentare: flacon 40 comprimate x 200mg ; flacon 30 comprimate x 500mg ; cutie 40 capsule x 400mg (Spirulina forte) ; cutie 40 capsule x 500mg.

Mod de administrare : Adulti: 1,6 - 3 g/zi in 3 prize cu aproximativ jumatate de ora inainte de masa (8-l5 comprimate/zi sau 4-8 capsule/zi). Aceasta cantitate suplimenteaza hrana in afectiunile cronice indicate mai sus. Pentru intretinere sunt suficiente 1,2 - 1,6 g/zi in doua sau trei prize egale (6-8 comprimate/zi sau 3-4 capsule/zi). Copii: peste 1 an : 0,6 - 1,2 g / zi (3-6 comprimate/zi sau 1-3 capsule/zi). Sportivi: 3 - 5 g / zi; in concursuri se poate ajunge pana la 10 g/zi. AŽn tratamentele curati se recomanda ca dupa 30 zile sa se faca o pauza de 10 zile sau reducerea consumului la un nil de intretinere, adica 1,2 - 1,6 g/zi. Medicul poate evalua aceasta pe baza de analize. Se reaminteste ca nu are contraindicatii sau toxicitate.

Reactii adrse: nu are

Comentarii suplimentare : Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat, intunecos si rece. Atentie! Produsul se poate administra paralel cu tratamentele specifice recomandate de medic.

Firma producatoare : Hoal SA





Tipareste Trimite prin email



Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor


  Sectiuni Medicamente:


 
Fa-te cunoscut! invitatie
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie 2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie 3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai
Cauta in site:  
 
Taguri:
buze amare hydrastis canadensis hepar sulfur
Sambata
2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024