mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Ghid medical
Index » Medicamente
» Airol roche

Airol roche









Prezentare farmaceutica airol roche
In afara intensificarii procesului de descuamare, Airol farizeaza o activitate mitotica normala a pielii, diminueaza stratul cornos si, mai ales, face ca celulele epiteliale din jurul comedoanelor sa prolifereze si sa se degajeze. Acest lucru faciliteaza desprinderea comedoanelor. Airol da bune rezultate cosmetice si administrarea sa poate fi asociata cu masuri dietetice si cu terapie orala (de exemplu, antibiotice, daca sunt prescrise de medicul curant).


Indicatii
Acnee, mai ales in cazurile in care domina comedoanele.


Actiune terapeutica
Crema evanescenta a 20 g continand 0,05% substanta activa - vitamina A acida (tretinoina, acidul re


tinoic alltrans) - intr-o baza de unguent lavabil. Lotiune a 50 ml solutie de 0,05% substanta activa, in alcool etilic si propilen glicol.


Mod de administrare airol roche
Airol se va aplica intr-o pelicula foarte subtire, in zona afectata. Crema evanescenta se va aplica folosind un tampon de vata sau cu degetul, iar lotiunea, cu un tampon de vata sau cu un betisor cu vata la varf. In functie de reactia tegumentului, Airol se va aplica o data sau de doua ori pe zi; in cazul pielii sensibile, a tenului deschis, se va utiliza o data pe zi, sau chiar o data la doua zile. Mainile se r spala bine imediat dupa aplicarea produsului. Raspuns la tratament si tolerabilitate: in cursul primelor trei saptamani de tratament, poate aparea o iritatie trecatoare a tegumentului (inrosire, descuamare, si o senzatie de arsura relativ accentuata) in zonele tratate si o agravare temporara a starii initiale, mai ales la pacientii cu ten deschis sau atunci cand s-au format papule sau pustule. La majoritatea pacientilor, o aplicare mai putin frecventa a produsului reduce iritatia pana la un nivel accepil. De obicei, aceasta dispare in mod spontan, dupa cateva zile. In mod normal, se poate astepta o ameliorare si o reducere a comedoanelor dupa trei pana la cinci saptamani de tratament. Se recomanda continuarea tratamentului timp de cel putin 6, pana la 14 saptamani. Reusita acestuia depinde in mare masura de respectarea indicatiilor date de catre medicul curant. Observatii speciale: Airol nu trebuie sa vina


in contact cu mucoasele si in special cu ochii. Se va evita, de asemenea, aplicarea produsului in apropierea buzelor si a narilor. Airol poate antrena o depigmentare a tegumentului. Daca este posibil, se va evita, in timpul tratamentului, expunerea la soare (mai ales la altitudine mare) sau la surse artificiale de raze ultraviolete (de exemplu, in solariu). O deosebita precautie trebuie manifestata de catre cei care lucreaza in aer liber si de persoanele cu antecedente eredo-colaterale de sensibilitate deosebita a tegumentului in urma expunerii la razele solare, cat si de catre cei cu predispozitie la afectari tegumentare induse de expunerea la soare. Pacientii cu arsuri procate de soare r trebui sa astepte vindecarea acestora inainte de a incepe un tratament cu preparate care contin tretinoina. In cazul terapiei cu raze X, utilizarea produsului Airol poate intensifica iritatia si roseata pielii produse de radiatii. Alte preparate dermatologice r fi utilizate numai dupa consultarea medicului.


Sinonime si alte medicamente
Retin-A.



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Alte articole






  Sectiuni Medicamente:


La ce afectiuni se indica acest medicament?
Cum se poate folosi?
Are indicatii sau contraindicatii?
Metode de tratament si diagnostic.
 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai
Cauta in site:  
 
Taguri:
buze amare hydrastis canadensis hepar sulfur
Sambata
2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024