mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  

Infectii ce apar la persoanele ce folosesc droguri injectabile
Index » Boli infectioase » Infectii ce apar la persoanele ce folosesc droguri injectabile
» Hiv

Hiv


Share
Persoanele care folosesc droguri injecile au un risc relativ mare nu numai pentru infectia cu HIdar si pentru cea cu virusul limfotrop al celulelor T umane tip I sau II (modulul 192).

In Statele Unite, folosirea drogurilor injecile a fost cel mai important factor de comportament asociat cu prezenta anticorpilor fata de HTLV-I/II la donatorii de sange investigati pentru infectia cu retrovirusuri. Studiile de seroprevalenta din Statele Unite au demonstrat infectia cu HTLV-I/II la mai mult de 10% in anumite populatii de narcomani. Infectia cu HTLa fost deseori asociata cu rasa neagra, varsta inaintata si antecedente privind injectarea de heroina. Ratele de infectie au aratat largi variatii geografice. Mai mult de trei patrimi din infectiile cu HTLla consumatorii de droguri injecile sunt determinate de HTLV-II; aceasta observatie poate fi raspunzatoare de rata relativ scazuta a bolii clinice raportate la zi, la pacientii cu astfel de infectii. Totusi, doua studii au sugerat faptul ca infectia simultana cu HTLV-I/II si HIpoate fi asociata cu o evolutie mai rapida a infectiei HIsi o mortalitate precoce.Tipareste Trimite prin emailAdauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2019 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor


  Sectiuni Boli infectioase:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai